facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boulangerie-pâtisserie Halmes

Boulangerie-pâtisserie Halmes
Adres: Pl. Albert Ier 3, 4960 Malmedy, België
Telefoonnummer: 080 33 73 79
Staat: Région Wallonne
District: Liège
Stad: Malmedy
Route: Place Albert Ier
Huisnummer: 3
Postcode: 4960


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 06:00–18:30
woensdag: 06:00–18:30
donderdag: 06:00–18:30
vrijdag: 06:00–18:30
zaterdag: 06:00–18:30
zondag: 06:00–18:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dijan Dijan 153 meter Wij waren op weekend met de hele familie 30 personen en hier heel gemakkelijk online ...
Recensies
Heerlijke thee en taartjes. Bediening niet heel vlot en uitgekozen taartjes waren weer terug in de vitrine gezet. Moesten er twee keer achteraan om ze te krijgen
Smakelijke gebakjes en taarten, heerlijke croque madame enz... Warme chocolade melk een aanrader. Vriendelijke bediening, kan er wel erg druk zijn maar dat is het gevolg van het heerlijk tafelen daar.
heel grote bakkerij met verbruikszaal in het centrum van Malmedy. we nuttigden hier een cappuccino en een koffie en kochten twee belegde broodjes voor onderweg. Goede cappuccino en koffie en een vriendelijke bediening op het terrasje voor de zaak. De belegde broodjes vond ik niet zo geweldig, vooral het feit dat de broodjes zelf niet knapperig waren vind ik voor een bakkerij een minpunt, vandaar de drie sterren. Over de andere waren spreek ik mij niet uit, maar de taarten en de koffiekoeken zagen er geweldig uit.
Deze middag langsgeweest bij deze bakkerij waar je ook iets warm kan eten of drinken. Ik koos voor de huisgemaakte limonade met gember. Heel lekker en verfrissend. Daarna een groot stuk pizza met zalm en groentjes waaronder courgette. Mijn partner nam een vers bereid Wortelsoep. Ook zeer lekker en mooi geserveerd. Je kan hier ook broodjes krijgen of een stuk taart. Uiteraard ook om mee te nemen.
Heel lekker geluncht! En supervriendelijke bediening.nOp de foto's:n- krok barbecuen- broodje kip
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid