facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boulangerie Pâtisserie De Roo

Boulangerie Pâtisserie De Roo

Info

Faire découvrir les produits et les spécialités de la boulangerie pâtisserie.

Adres: Avenue d'audenarde,4, 7540 Kain
Telefoonnummer: 069225785
Stad: Kain
Route: Avenue d'audenarde,4
Postcode: 7540


Openingstijden

Maandag: 06:30 - 18:30
Dinsdag: 06:30 - 18:30
Woensdag: 06:30 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Boulangerie De Roo, Boulangerie Vienne, l'epi d'or tournai
Recensies
Wat een genot om van een schelp als die van jou te genieten!! Mélanie debaisieux, een van je klanten heeft het voor me afgezet, we zijn ook ambachtslieden, maar slagers en ik ben echt blij dat ik zo'n lekkernij heb gegeten, de smaak van het echte werk!!! heel erg bedankt, en zorg ervoor dat ik via hem als klant ben, BRAVO en bedankt voor de eer van het beroep van ambachtsman van mond
Super bakkerij en veel keuze voor fijnproevers
Voor onze klanten werken wij samen met de bakkerij van roo. De producten zijn goed en vers. Het personeel is vriendelijk en de directrice hecht altijd belang aan de aankleding en de kostuums van het personeel.
Een verjaardagstaart met opdruk bestellen: een schande! Een meesterpatissier die naam waardig zou nooit hebben ingestemd om zoiets uit te brengen!
Zeer goede bakkerij met een keuze aan gebak, ik ben dol op hun chocoladeclairs? zeer vriendelijk personeel en altijd beleefd en glimlachend, het brood is erg goed. Ik raad deze bakkerij aan?
Zeer goede bakkerij! Heerlijk stokbrood!! Keramische chocolade, suiker, druiven een echte traktatie!!!
Een grote verscheidenheid aan producten in brood, gebak, pralines enz. is aangeboden. Betaalmogelijkheden en klantenkaart. Super vriendelijk en snel personeel. Het is gemakkelijk te parkeren. Ontdek de witte chocoladebroodjes!
Goede bakkerij, maar de prijzen zijn een beetje hoog en de gebakjes verschillen in grootte, afhankelijk van de vakantie. Niet altijd de hoeveelheid in het gewicht van Paar-brood in vergelijking met andere bakkers
Uitstekende banketbakkerij. In de top
Het witte brood is echt heerlijk. De speciale broden craquelin en cramique zijn echt heel goed. De slagroomtaart, een echte killer!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid