facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boulangerie Klein

Boulangerie Klein
Adres: Rue J. Wauters 319, 6020 Charleroi, België
Telefoonnummer: 071 32 33 38
Staat: Région Wallonne
District: Hainaut
Stad: Charleroi
Route: Rue J. Wauters
Huisnummer: 319
Postcode: 6020


Openingstijden

maandag: 06:30–16:00
dinsdag: 06:30–16:00
woensdag: 06:30–14:00
donderdag: 06:30–16:00
vrijdag: 06:30–16:00
zaterdag: 07:00–14:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DAMPREMY DAMPREMY 4 meter
Recensies
Ik geef daar mijn pakketjes af en word altijd zeer goed ontvangen. Een glimlach en beleefdheid voelt goed.
Essentiële plek voor Dampremy, bakkerij met goede producten. Het is heel divers; ze maken ook broodjes en boekhandels. Hun grootste troeven zijn het bpost relay point, global relay, homer enz... De heer en de dame zijn zeer behulpzaam en de ontvangst is altijd erg goed.
Echt een geweldige boekwinkel!nJe vindt er alles.nHeb je een broodje nodig? Een drankje? Een brood? Ontbijt? Een zoetigheid? Om uw allerlei soorten pakketten af ​​te geven? Het is bij Klein-Lorenzino dat het gebeurt.nDe kleine bakkerij is heerlijk? en de ontvangst is top!nAls u op doorreis bent, aarzel dan niet om daar te stoppen.
Deze boekwinkel wordt prettig gerund door twee zeer warme en gastvrije mensen.nOf je nu een tijdschrift of een brood nodig hebt, deze plek heeft misschien wat je nodig hebt!nNaast dat het een boekwinkel is, is daar inderdaad een kleine bakkerijbalie verborgen.nEn alsof dat nog niet genoeg is, dienen ze ook nog eens als Relay Point.nEen plek en mensen zoals we ze graag vaker zouden zien.
Eerlijk gezegd staat alles bovenaan!!nHet personeel is ongelooflijk vriendelijk en staat altijd klaar om u te helpen met arrangementen of reserveringen.nDHL, GLS, MONDIAL RELAY, BPOST en zeker vele anderen zijn allemaal aanwezig.nBrood, sandwiches, drankjes en niet te vergeten de boekwinkelkant.nDit is duidelijk de place to be in Dampremy.nBedankt !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid