facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boulangerie Halmes - Malmedy

Boulangerie Halmes - Malmedy
Adres: Place Albert Ier, 3, 4960 Malmedy
Telefoonnummer: 080 33 73 79
Stad: Malmédy
Route: Place Albert Ier, 3
Postcode: 4960


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boulangerie-Pâtisserie DIJAN Boulangerie-Pâtisserie DIJAN 159 meter Leuke plek voor een lunch in het mooie Malmedy. Prima kaart voor een goede prijs. Bed...
Boulangerie GILON Boulangerie GILON 169 meter Formidable, personele super gentil, après rénovation, c'est encore plus beau, bravoo...
Denis WATY Denis WATY 192 meter Magasin qui vous propose des produits tels que du grains - engrais - farines - semenc...
Boulangerie - Willems Boulangerie - Willems 373 meter Heerlijke verse broodjes tegen redelijke prijs. 's Ochtends al lekker vroeg open!
Recensies
Het ontbijt was niet goed in verhouding met de prijs, net als de taartjes. Op zich een prima zaak, maar toen ik hier een jaar geleden was had ik het idee dat hij veel beter was.
Heel lekker geluncht! En supervriendelijke bediening. Op de foto's: - krok barbecue - broodje kip
Deze middag langsgeweest bij deze bakkerij waar je ook iets warm kan eten of drinken. Ik koos voor de huisgemaakte limonade met gember. Heel lekker en verfrissend. Daarna een groot stuk pizza met zalm en groentjes waaronder courgette. Mijn partner nam een vers bereid Wortelsoep. Ook zeer lekker en mooi geserveerd. Je kan hier ook broodjes krijgen of een stuk taart. Uiteraard ook om mee te nemen.
Perfect voor te ontbijten tegen een democratische prijs. Veel keuze uit verschillende formules. Zeer vlotte en vriendelijke bediening. Er is tevens ijs en een bakkerij waar je broodjes kan bestellen. 's Middags is er een andere kaart.
Hele nette zaak. Personeel kent zijn/haar talen. Lekker gebak en het ruikt er heerlijk naar vers brood!
Super bediening en vriendelijk. Lekker gebak ijs en koffie. Prijs ook top.
Heerlijke tosti! en voor de baby een plekje om te verschonen op de dames wc. Top tent!
Heerlijk brood,broodjes en andere lekkerheden. Zeer geschikt voor een lunch
Zeer goede bakker. Je kan er ontbijten of een brootje eten of een kofie drinken. Broodje gezond was er zeer goed. Parking vlakbij. Ik kom zeker terug.
Leuke zaak en de gerechten zagen er wel goed en veel uit. Enkel de appeltaart is wel te duur voor de kleine portie ca 8,50euro voor appeltaart is duurder dan elders waar je dan ook nog meer krijgt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid