facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boulangerie Benoit Michels

Boulangerie Benoit Michels

Info

Boulangerie-pâtisserie familiale située au cœur de la ville de Bouillon. Fabriquant et distributeur de biscuits, chocolats et produits de boulangerie.

Producten

Biscuits, chocolats, tartes, pâtisseries, viennoiseries et différentes sortes de pains.

Adres: Place Saint Arnould 9, 6830 Bouillon (België)
Telefoonnummer: 003261466209
moc.slehcimtioneb@slehcimtioneb
Stad: Bouillon
Route: Place Saint Arnould 9
Postcode: 6830


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:30

Recensies
Uitgebreid assortiment vleeswaren. Alles heel vers en eerste klasse producten. Vriendelijke bediening !
Ontvangen zeer slecht onbeleefde dame. Pannenkoeken zijn van de winkel gewoon opgewarmd en niet vers. Ze waren koud.
Lekker gegeten, lang wachten op ober zelf maar naar binnen gelopen. Het Eten was lekker en niet duur.
Warme chocoladesaus bij dame blanche gevraagd, potje was heet maar chocoladesaus koud. Vanille-ijs zonder smaak. Opgewarmde pannenkoeken. Echt het geld niet waard
Niet vriendelijk, geen vakkennis. Eerder een terrascafe dan een bakker. Ciabatta was diepgevroren en cremekoek niet vers. Jammer voor het centrum van Bouillon, wat een leuk stadje is met charme.
Binnen was de eetruimte op de eerste verdieping erg bedompt wegens onvoldoende geventileerd, dus maar op het terras plaats gevonden. Ligt aan plein met 5 straten. Dus lawaaierig. Favv zou dringend de patisserie met bezoek moeten vereren, want van het stuk bresilliennetaart dat ik kreeg was de room zuur. Niet vers dus. En in de toiletten was er schimmel!
Terras op de hoek met zicht op het kasteel van Bouillon. Correcte prijs voor koffie en gebak. Toilet aanwezig. Vriendelijk personeel. U moet binnen afrekenen.
De bediening wou ons niet helpen. Wij wouden een simpel broodje tonijn bestellen. Alleen kon dat niet. Onze buren die naast ons zaten konden dat daarna wel. Gek toch?
Croissants waren te lang gebakken en dus droog. Geen aanrader.
Hier ga wij dus nooit meer naartoe. Ga liever, voor dezelfde prijs, naar de Colruyt om dezelfde vieze Lipton tee te drink. Bakkerij... absoluut geen smaak !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid