facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boulangerie Au Pagnon

Boulangerie Au Pagnon

Info

Venez découvrir "Au Pagnon"...notre boulangerie/ pâtisserie artisanale !
Découvrez nos saveurs réalisées sur place et emportez le goût avec vous...



"Venez découvrir notre Boulangerie Artisanale "Au Pagnon".Découvrez nos saveurs réalisées sur place et emportez le goût avec vous... Au plaisir !!!Sprl Au Pagnon T.V.A: BE 0535.743.965.E-Mail: [email protected]"
Adres: 8, rue du Roi Albert, 7340 Colfontaine
Telefoonnummer: 065677024
Stad: Colfontaine
Route: 8, rue du Roi Albert
Postcode: 7340


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Au Pagnon Wasmes tel, Boulangerie Wasmes, Pagnon borain Wasmes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Speziale Boulangerie Pâtisserie Speziale Boulangerie Pâtisserie 1 km <span class="f5axBf"
Recensies
Uitstekende UITSTEKENDE producten, heerlijke chocoladebroden, ONRECHTMATIGE service. Het team van Pollet SA bedankt u hartelijk om van ons ontbijt een onvergetelijk moment te maken!!! Tot snel! P.S: jullie gebakjes stonden op alle verhalen van collega's. Onberispelijke resultaten gegarandeerd!
Oh!! Tweede keer dat de verjaardagstaart klaar is!! Grrr wat te zeggen ... Bein Excellent !! Ik hield van het chocoladebiscuitgebak, frambozencrème en chocoladeganache met rood fruit... Licht en lekker, alles over na een aperitiefdiner... Ik bedank de pagnon!!
Brood, gebak en gebak om voor te sterven? Warm welkom en goed advies. Ik kan deze ambachtelijke bakkerij ten zeerste aanbevelen. Je kunt er met je ogen dicht naar toe
Kwaliteitsservice en eten zeer vriendelijk personeel dat ik aanbeveel
Zeer goede producten met een mooie glimlach.
Producent van de beste Pagnon, een specialiteit van de streek
Zeer vriendelijke en zeer professionele verkoper. Luisteren naar de vraag en wensen van haar klanten. De producten zijn vers en ambachtelijk. Het brood is erg goed en de gebakjes erg gevarieerd, een waar genot! Gewoon een lokaal genot! Ik adviseer met gesloten ogen.
Klant onlangs, erg blij met deze prachtige bakkerij tt is heerlijk en vers en erg aardig!!!
erg blij vers en lekker perfect brood Ik raad iedereen die allergisch is voor jodium ten zeerste aan Ik heb eindelijk een bakkerij gevonden die werkt met normaal zout als je brood bent mmmmmhhhh het is een goede proficiat aan het hele team en tot ziens
Op zoek naar een alternatief tijdens de pauze van mijn gebruikelijke bakkerij, heb ik Au Pagnon 2 keer geprobeerd. Ook al is het concept interessant productie ter plaatse, gebruik van grondstoffen van betere kwaliteit, de ervaring is niet bevredigend: het brood droogt snel uit en is niet consistent. Idem voor de koekjes die een beetje te droog waren hoewel ze net binnen een uur na aankoop werden gegeten. Jammer... Daarnaast droeg het personeel aan de balie ondanks de verplichting tijdens deze epidemieperiode geen mondkapje. Dit alles zal me niet terug laten gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid