facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouillard Motorhomes

Bouillard Motorhomes

Info

Bouillard motorhomes est là pour vous satisfaire et vous aider dans l'acquisition, l'entretien, la réparation et la location d'un motorhome/campingcar.



"concession, entretien et réparation de camping-cars, motorhomes et véhicules de loisirs"
Adres: Avenue de Landrecies, 9, 7170 Manage
Telefoonnummer: 064337352
Stad: Manage
Route: Avenue de Landrecies, 9
Postcode: 7170


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Camper dealers België, Nomade Motorhomes, Ligny Motorhome, LBV Camping-cars, Syr Motorhomes, Camping car meeusen, Minimo camper, Hainaut Caravaning
Recensies
Heel vriendelijk en behulpzaam!
Goede service
We werden heel goed ontvangen en we kochten een XXL e-van, en daar zijn we erg trots op. De baas is super aardig. Sterk aangeraden.
Bouillard-etablissementen hebben zojuist onze vakantie gered, in minder dan een dag hebben ze 2 problemen opgelost! Een grote dank aan hen voor hun ernst en professionaliteit!!! Ik raad aan !!!
Zeer vriendelijk, professioneel en wat zelden eerlijk is. Ik raad het zonder aarzeling aan
Snelle en eenvoudige boeking, op D-Day was het welkom professioneel, terwijl het even later veranderde in een vriendelijk contact, zoals wat, schijn :, het team is zeer gewetensvol over onze veiligheid. Mijn stacaravan stond zo mooi als nieuw op me te wachten, een beetje goed gedetailleerde training voor het vertrek in alle veiligheid, het was een positieve ervaring, ik raad het zonder aarzelen aan.
lekkende kraan Camper gekocht bij een andere dealer. Probleem opgelost bij ets Bouillard in 5 minuten Ik raad ze ten zeerste aan en zal ze overwegen voor mijn volgende aankoop.
Zeer professioneel in luisteren en de werkplaatsmanager staat bovenaan Ik raad 100% aan om uw stacaravan te huren of te kopen
Zeer attente en uitzonderlijke handelsgeest die tegenwoordig zeldzaam is.
Wij waren er dit weekend. Charmante heer, die goed advies geeft op een zeer prettige humoristische toon.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid