facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouffe! Premium Snacks

Bouffe! Premium Snacks
Adres: Kasteeldreef 96 , Lovendegem 9920, BE
Telefoonnummer: 09 335 47 84
Stad: Lovendegem
Route: Kasteeldreef 96
Postcode: 9920



op zoek naar gerelateerd: Pita Zomergem
Recensies
Wij gaan eigenlijk altijd als het mooi weer is omdat we dan buiten kunnen zitten. Kort samengevat een hele vriendelijke eigenaar en heerlijke pittaschotels. De prijzen zijn gemiddeld en zeker niet te duur. Je krijgt een buzzer mee bij je bestelling en wordt verwittigd als de bestelling klaar is. Er is voldoende parking in de buurt en ligt in een rustige straat.
Top kebab-zaak. Zowat de beste uit de hele streek. Topper achter de toog! Kapsalon is een aanrader!Eten: 4/5
Als de Italiankebab een man was, dan zou ik er vandaag nog mee trouwen.Eten: 5/5
Zeer vriendelijke bediening. Wachttijden vallen heel goed mee ook als het druk is. Terplaatsen eten is ook gezellig.Eten: 5/5
Zeer lekkere pitta was heel lekker
Beste pitta die ik ken heel lekker ! en zeer vriendelijk altijd
Juist eerste keer gegeten. Lekkere kebab met spek. Ding is dat hij echt koud was al van bij de eerste hap. En ik doe er maar drie minuten over om thuis te komen... Foutje?
Een van de lekkerste kebabzaken die ik ooit heb mogen bezoeken. Het eten is er in het algemeen heel lekker, zeker de blijkbaar zelfgemaakte looksaus. Zelfs die frietjes zijn heerlijk, zeker voor een kebabzaak. Wellicht het grootste pluspunt zijn de innovatieve kebabs die ze aanbieden. Mijn persoonlijke favorieten zijn de bollywood kebab en de freedom kebab. Echte aandraders. Verder zijn het personeel en de eigenaar enorm vriendelijk en behulpzaam. Je kan er ook gezellig zitten eten. 5 sterren!
Zeeer lekker en vlugge bediening
Propere verzorgde zaak met zeer vriendelijke bediening en ontvangst. Zeer lekker en schappelijk van prijs. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid