facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boudoir-lingerie by Sunny

Info

WIJ VERKOPEN ZELFVERTROUWEN !

Geschiedenis

http://www.youtube.com/watch?v=eV4gzsbw0Xk&feature=share

Veldstraat 25, 8760 MEULEBEKE



"Zoekt u de mooiste, best zittende en meest kwalitatieve lingerie, de hipste badmode en de zachtste nachtmode? Wilt u graag shoppen in een huiselijke sfeer en de beste paskamerservice genieten? dan bent u bij ons aan het goede adres !Onze lingerie-specialistes staan voor u klaar met het beste advies ! Wij zijn ook gespecialiseerd in grote maten.Heren vinden bij ons het beste ondergoed & de mooiste zwemshorts.Kom langs en overtuig jezelf !"
Adres: veldstraat 25, 8760 Meulebeke
Telefoonnummer: 051488350
Stad: Meulebeke
Route: veldstraat 25
Postcode: 8760



op zoek naar gerelateerd: Boudoir Meulebeke, Lin'el Meulebeke, Woody Meulebeke, Ohlala, Badmode Waregem, Badmode Ohlala, Ohlala Openingsuren, Olala BH
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lin'El Lingerie Lin'El Lingerie 556 meter Super lieve spontane verkoopster met kennis van zaken! Persoonlijke aanpak. Heel tevr...
Recensies
Helemaal tevreden over de service van Boudoir lingerie. De winkeldames voelen perfect aan wat je nodig hebt, wat mij mooi zou staan. Door in de rekken te snuisteren lukt dit niet bij mezelf. Vandaar eens aanpassen op aanraden van de dames en zo happy met mijn nieuwe aankoop. Ik kom altijd graag terug.
Lingerie Boudoir by Sunny … Gewoonweg SUPER Sunny en haar team zorgen ervoor dat iedere vrouw zich op en top vrouw kan en mag voelen. Dames, wees fier op uw vrouw zijn. Durf je tonen in Boudoir lingerie-nacht-of badmode. Dat ietsje meer geeft je zoveel meer in je leven
Ruime keuze, mooie setting & verwelkomd en geholpen met professioneel advies door heel vriendelijke dames. Zeker een aanrader, ik kom met plezier terug :
Mooie zaak over de hele lijn. Je komt er buiten met een goed gevoel. Want voor iedereen is er een passende collectie die met zorg wordt aangepast.
Boudoir is top! Je hebt er heel veel keuze! De bediening is uitstekend, vriendelijk en zeer behulpzaam.
Zeer goede bediening zeer goede kwaliteit top winkel
Zeer mooie grote keuze en heel vriendelijk personeel.
Zeer professioneel geholpen geweest. Vriendelijk en bekwaam. Zeer blij met de service. Als vrouw kom je zeker met een groter zelfvertrouwen terug buiten. De tips waren goud waard. Jullie hebben er een klantje bij.
Prachtige winkel met alle gekende merken, vriendelijk maar... Ik ben een nieuwe klant, 3 nieuwe dure BH 's gekocht, bij thuiskomst merk ik dat 1 BH de verkeerde maat is, ik had nochtans de verkoopster verwittigd. Direct terug gebeld, al niet maar zo vriendelijk. Direct terug gebracht, waarschijnlijk dan de gerante, BH gewisseld, BH die ik wilde was niet meer in mijn maat, andere BH gekozen, bh koste iets minder. Teruggave, bah neen mevrouw, een bonnetje, Izegem is toch niet zo ver om terug te komen, bonnetje telt niet in de solden, Mevrouw, want dan krijg je al korting. Terwijl de fout bij hen lag. Wat een klucht !!!!! Mensen zo doe je zeker aan klantenbinding, amai !!!!!
Vlotte aanpak! Eerlijk en discreet
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Boudoir-lingerie by Sunny met het openbaar vervoer


Meulebeke Grote Roeselarestraat 100 meter
Meulebeke Grote Roeselarestraat 110 meter
Meulebeke Veldstraat 160 meter
Meulebeke Randweg 220 meter
Meulebeke Koevoet 380 meter
52

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid