facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boucherie SALAM

Info

Boucherie, CHARCUTERIES MAISON, épicerie, traiteur, Organisation de Méchoui. Grand choix de préparations.!!!COUSCOUS TOUJOURS!!!



"Boucherie charcuteries, épicerie, traiteur marocain"
Adres: Avenue Provinciale ,124, 1341 Céroux-Mousty, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 010613480
Stad: Céroux-Mousty
Route: Avenue Provinciale ,124
Postcode: 1341



op zoek naar gerelateerd: Boucherie Salam Nivelles, Boucherie salam marcinelle, Boucherie halal Wavre, Boucherie Salam Anderlecht, Boucherie Ottignies, Boucherie Amine
Recensies
Ik wist het niet en kwam erachter via een vriend. Wat kan ik zeggen behalve dat de producten van uitstekende kwaliteit zijn! De rib op het bot, merguez, beef gek! Ik ga er vanavond terug voor mijn bbq! Een klein klompje
Super goede Slager, schoon…. En de kwaliteit van het vlees is vers. . Maar er is een klein probleempje hij neemt nooit de telefoon op. Vriendelijke groeten.
Een must. Mis hun gigantische ribsteak niet. En de merguez met munt. U kunt zelfs ter plaatse houtskool kopen.
Onberispelijk kwaliteitsvlees en bereidingen ter plaatse. Alles is vers. Geweldig welkom.
Ik kende deze slager via mijn grootvader en ik moet zeggen dat ik er heel blij mee ben, ik koop altijd vlees van hen voor barbecues enz. nooit teleurgesteld, het is goed niet vettig geen slechte stukken niets gewoon top. Altijd zeer warm welkom.
Kwaliteitsvlees met een ruime keuze aan bereidingen! En vriendelijk personeel
Het is zonder twijfel de beste hallal-slager van Waals-Brabant. Uitstekende kwaliteit en versheid bovenaan. Veel succes en je wordt altijd bediend met een glimlach en een goed humeur. Een niet te missen adres. Voorbereiding, catering en mogelijkheid tot bestellen. Hun charcuterie is huisgemaakt. Een genot.
Ik beveel deze slager aan. Het vlees is uitstekend, de keuze is erg breed en de ontvangst is zeer professioneel en glimlachend. Hygiëne wordt gerespecteerd handschoenen, geen omgang met contant geld enz.. Er zijn ook uitstekende Marokkaanse gebakjes. Ik wens deze slager veel succes want hij levert goede producten.
Een ambachtelijke slager met vers vlees, een enorme keuze, mogelijkheid om uw bestelling de dag ervoor te reserveren aanbevolen voor weekends..., op deze manier hoeft u niet in de rij te staan... Goede producten, goede kwaliteit, warm welkom, "The Right Price!!!" Echt geweldig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid