facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boucherie Pascal

Adres: Rue Basse 32 , Ittre 1460, BE
Telefoonnummer: 067 64 61 06
Stad: Ittre
Route: Rue Basse 32
Postcode: 1460


Openingstijden

Dinsdag: 08:00-19:00
Woensdag: 08:00-19:00
Donderdag: 08:00-19:00
Vrijdag: 08:00-19:00
Zaterdag: 08:00-19:00


op zoek naar gerelateerd: Boucherie Pascal film, Traiteur Ittre, Traiteur Pascal, Boucherie Pascal et Gene, Pascal Boucherie, Colis de viande
Recensies
Een echte "ouderwetse" slager de laatste tijd sta ik versteld van de kwaliteit van de spiesen van rundvlees, kip en varkensvlees ... Ik denk dat ik een topkwaliteit in het genre heb gegeten. In het seizoen heeft de pudding een lokale reputatie. De rosbief is goddelijk… kortom: verdedig onze lokale slager want hij is goud waard!
Oudejaarsmaaltijd 12/2022 Had 4 maaltijden geboekt voor deze speciale avond met vrienden! Proficiat aan Pascal want ALLES was super goed en van hoge kwaliteit...Bravo en ga zo door...Nadine en Gilbert
Nadat hij dit bericht naar deze geachte heer had gestuurd, beledigde hij mij met vuile bougnul Hallo, het is met grote schaamte dat ik je dit bericht stuur. Ik stel mezelf voor Gaëlle moeder van 5 kinderen na baanverlies dus we hebben niet eens iets te eten als pasta helemaal niets meer. het is verre van eenvoudig. Ik vraag niet veel, gewoon om te weten hoe ik mijn engeltjes moet voeden bedankt voor je begrip. Ik hoop alleen dat je ons kunt helpen. Ik vraag niet graag om liefdadigheid, maar het is niet uit vrije wil. Ik wil dat mijn kleine engelen een normaal leven hebben. Dank je wel uit de grond van mijn hart.
Het is een slagerij heel erg goed bevoorraad met keuze en kwaliteit gerechten!!!! Er is keuze, voor alle smaken en om iedereen tevreden te stellen. Zowel het personeel als de bazen zijn erg zorgzaam voor hun klanten. Ik raad het zonder aarzeling aan.
Zeer teleurgesteld. We gingen een schaal vlees halen voor fondue. Ze is absoluut niet verschrikkelijk. Veel zenuwen, smakeloos vlees, niet lekker en smakeloos. Laat me je vertellen dat we teleurgesteld zijn. We dachten dat we betere service hadden dan een slager met grote dozen!
Door de aangeboden gerechten voor de feestdagen te nemen, waren mijn kerst en nieuwjaar het meest succesvol. Goed aangepaste kwaliteit en kwantiteit. Alles was uitstekend.
Bestelling geplaatst voor oud en nieuw op 31-12-2020 nooit geleverd en bovendien telefonisch contact opgenomen, kan mijn bestelling niet meer vinden. Contant betaald, geen restitutie mogelijk.
Leuke handelaar en super goede producten!
topservice, vlees van zeer goede kwaliteit en een warm welkom
Een hele goede slagerij waar de huisgemaakte producten van zeer goede kwaliteit zijn met een geweldige ontvangst
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid