facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boucherie Geurts

Boucherie Geurts

Info

Boucherie
Charcuterie
Traiteur
Préparation de plats et Buffets



"be 421 474 304"
Adres: Rue Lamberts 7, 4840 Welkenraedt
Telefoonnummer: 087/88.03.07
Stad: Welkenraedt
Route: Rue Lamberts 7
Postcode: 4840


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30

Recensies
Bezoek aan slagerij Geurts a.s. zaterdag 12 december. Wat kan ik zeggen, het was zo teleurstellend. In de eerste plaats was de ontvangst kil, ijzig en onpersoonlijk. Aan de andere kant, als u een vaste klant bent, wordt u daar bij uw voornaam genoemd... Het is jammer, we hebben maar één kans om een ​​goede eerste indruk te maken op een toekomstige klant. Toen, aangezien de reputatie van slagerij Geurts zijn bloedworst en zijn dertig verschillende soorten is, vroeg ik de serveerster om een ​​stuk van alle soorten witte bloedworst. Mijn verzoek beviel hem duidelijk niet, de werkdruk ongetwijfeld. Wat een teleurstelling kwam de proeverij! Flauwe bloedworstjes gewikkeld in een synthetische huid... er was geen verschil in smaak tussen een witte appelworst of een witte koolworst... Teleurstelling. Daarnaast, terwijl vanwege de pandemie de voorkeur wordt gegeven aan elektronisch betalen, moet je bij slagerij Geurts een minimumbedrag halen om met creditcard te kunnen betalen. Betalen hoort ook bij de receptie... Kortom, Boucherie Geurts geniet een grotendeels overschatte reputatie.
Zeer aardige slager. De producten zijn van kwaliteit en vakmanschap. De verkopers hebben goed advies. Ze zijn erg blij om uw containers te accepteren om voedsel in te doen.
Zeer goede producten en redelijke prijs, handelaar, vriendelijk.
Kwaliteitsgoederen en zeer vriendelijk personeel. Altijd een plezier
Super warm en vriendelijk welkom, vlees van zeer goede kwaliteit, nooit teleurgesteld. ...
verse producten en een altijd onberispelijk onthaal... Wat wil je nog meer?
Top viande, geweldige service.
Zeer goede producten, zeer goed advies om aan te bevelen
Uitstekende producten
Altijd een glimlach en kwaliteitsservice
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid