facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boucherie de l'Avenue

Boucherie de l'Avenue
"Depuis le 01/10/2020 la boucherie de l avenue et le traiteur le gourmet à Fleron sont associés pour les repas à domicile"
Adres: Avenue Laboulle 70, 4130 Tilff, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 0484 932 964
Stad: Tilff
Route: Avenue Laboulle 70
Postcode: 4130


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:30
Dinsdag: 08:00 - 18:30
Woensdag: 08:00 - 18:30
Donderdag: 08:00 - 18:30
Vrijdag: 08:00 - 18:30
Zaterdag: 07:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Boucherie Au Gourmet Tilff, Boucherie Jacoby Tilff, Boucherie Tilff Avenue Laboulle, boucherie de l'avenue tilff facebook
Recensies
De koopwaar heeft smaak, dat is zeker. Aan de andere kant vergeet het personeel soms de elementaire hygiëneregels. Ik zag vandaag bijvoorbeeld de verkoopster voor me die lachend haar gehandschoende hand voor haar mond legt en dan meteen een stuk vlees pakt. Hartverwarmend in deze tijd! Zeker dat het spontane gebaar helemaal niet bewust is, maar het is echt cool. Jammer want de keuze is niet slecht en de producten zijn lekker.
Uitstekend barbecuevlees! Heerlijke runderspiesjes en originele worstjes chorizo, Espelette peper, etc.. Eerste bezoek dit weekend, we werden niet teleurgesteld. . .
Prima producten, goede service. Kwaliteitsvlees, charcuterie en onberispelijke cateringgerechten. Sophie en haar team geven altijd goed advies en hebben iets om fijnproevers tevreden te stellen.
Zeer goede slager! Ook enkele horeca gerechten. Prettige en professionele bediening. Het vlees is van hoge kwaliteit, nooit teleurgesteld.
De charcuterie- en vleesafdelingen bieden een keuze die nergens bestaat. Niets dan topkwaliteit. Ik stel mezelf geen vragen, ik ga terug.
Vleeswaren en vlees van zeer goede kwaliteit. Er gaat niets boven een echte slager om van supermarkt te wisselen.
Alles is goed in deze slagerij en het personeel en de bazen zijn top
Ik hou van alles is uitstekend veel keuze en ik neem altijd meer dan mijn lijst Ik bedank ook de bazen, hun dochter en de verkopers bedankt voor alles
Zeer goede slager die samenwerkt met fokkers in de regio
Zeer vers product, prettige service, gevarieerde keuze.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid