facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boucherie Bohet

Boucherie Bohet

Info

Boucherie artisanale de tradition depuis trois générations, la Boucherie-Charcuterie Bohet vous offre un service personnalisé dans un cadre chaleureux.

Geschiedenis

Boucherie artisanale de tradition depuis trois générations, la Boucherie-Charcuterie Bohet vous offre un service personnalisé dans un cadre chaleureux.

- Grand Ordre des Bouchers Belges
- Artisan reconnu, Corporation Royale Verviers
- Médaille d'or du Boudin blanc & noir

Adres: Rue Guillaume Delarge,114, 4040 Herstal
Telefoonnummer: 04 264 13 47
Stad: Herstal
Route: Rue Guillaume Delarge,114
Postcode: 4040


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Boucherie Herstal halal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boucherie Zarif Herstal Boucherie Zarif Herstal 2 km Boucherie artisanale & Traiteur Une qualité irréprochable! Notre Travail, Votre Satis...
Recensies
De slagerij uit mijn jeugd, en ook al woon ik niet meer in de buurt, zodra ik in de buurt kom, ga ik daarheen voor de gehaktballen die uniek zijn, de beenham die naar ham smaakt, de ouderwetse zwarte pudding, enz...! Onze familie is 4 generaties klanten thuis.
Het is met grote spijt dat de Boucherie-Fromagerie Bohet het vertrouwen en de regelmaat van haar klanten bedankt. Na 100 jaar kwaliteitsvol gezinswerk sluit het etablissement voorgoed de deuren.
Ik heb nog nooit gerechten zo goed gedaan en zo goed gezien in mijn leven, ga zo door, je bent de beste
Zeer goede slager, en de aas sluit zeker vrijdag, en het is echt jammer, gelukkig pensioen Francis.
Uitstekende slagerij met zeer gastvrij en behulpzaam personeel Zeer goed product 10 van de 10
Gewoon de beste familiale slager van Herstal! Verse producten van topkwaliteit! Niet voor niets is de baas meerdere malen medaillewinnaar. Probeer de witte pudding en/of zijn kleine zelfgemaakte gehaktballetjes: een genot!
Gewoon de beste slager van de provincie Luik. Wanneer uitmuntendheid eenvoud ontmoet. Proficiat aan het hele team en bedankt voor jullie welkom.
De charme van een echte hap....bedankt dat je er was...en voor je advies.....
Een slagerij zoals we die graag hebben. Versheid, kwaliteit, keuze, een must in de regio. Het vlees en de bereidingen zijn onvergelijkbaar, de charcuterie en de vleeswaren zijn echt aan te bevelen. Een gerenommeerd adres, topservice, netheid en hygiëne, raad ik 100% aan
Kwaliteitsslagerij met een gevarieerd aanbod aan terrines, patés, bloedworsten...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid