facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Botta 'N Ik

Botta 'N Ik

Info

Beste,

Voor dringende zaken of om te reserveren kan u bellen naar 022709404

Groetjes Botta'N Ik

Cher,

Pou des informations urgents ou pour une reservat

Geschiedenis

Heerlijk aperitieven aan de bar, genieten van een lekker etentje, degusterend met een glaasje wijn en napratend met een kopje koffie … Zaakvoerders Mickael Botta en Evy Melis heten u van harte welkom in het vernieuwde restaurant Botta 'N ik. Mickael, die de derde generatie Botta in de Visbank is en ik, die een 19-jarige ervaring in de horeca ervaart en die ervan houdt om de mensen een thuisgevoel te geven. Klassiek-modern combineren we zowel in het interieur als op onze kaart. Van kleine tapa’s tot een heerlijk hoofdgerecht en een waaier aan dessertjes… Kom gerust eens langs!

Adres: Hogesteenweg 35 , Grimbergen 1850, BE
Telefoonnummer: 02 270 94 04
eb.tenelet@kinattob
Stad: Grimbergen
Route: Hogesteenweg 35
Postcode: 1850


Openingstijden

Maandag: 12:00-14:00
Maandag: 18:00-22:00
Donderdag: 12:00-14:00
Donderdag: 18:00-22:00
Vrijdag: 12:00-14:00
Vrijdag: 18:00-22:00
Zaterdag: 12:00-14:00


op zoek naar gerelateerd: botta n ik openingstijden, visbank grimbergen openingsuren, visbank grimbergen menu, restaurant meise, restaurant grimbergen, lammekeshoeve, tommenmolen, botta & ik
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fenikshof Fenikshof 272 meter Helaas leek heel gezellig en een goede gelegenheid Het was niet druk om 18.05 toen o...
Recensies
Fijne avond . Supervriendelijke ontvangst en service . Lekker eten . Een absolute aanrader .Eten: 5/5
Prima service, lekker eten en heerlijke wijn mooiplas uit Zuid-Afrika, veilige omgeving met veel ruimte tussen de tafels
Heel warm onthaal en lekker
Heerlijk eten! Bediening top!Eten: 5/5
We zijn daar ons 50j huwelijk gaan vieren met 14 pers. Heel lekker. Uitstekend service. Zeer vriendelijk.
Zeer aangenaam en warm kader om te dineren. De vol au vent Royal was weer overheerlijk! Heel vriendelijke bediening en de witte rum werd met veel liefde geschonken. Bedankt! Een echte aanrader Wij komen alvast terug!
Aangekomen om 18u28, we moesten 2 minuten in de kou staan wachten want ze deden hun deur niet open! Personeel stond te kletsen aan de toog en deden teken op hun uurwerk we te vroeg waren! We zijn gaan tafelen met 4. De bediening verloopt heel chaotisch. Aperitief wordt gebracht in 4 x De Picon/Vin Blanc was is een smal hoog glas vol ijs, meer ijs dan drank. Het eten met 6 minuten verschil tussen het eerste bord en laatste. Filet van everzwijn was uitgebakken, saignant gevraagd. De appeltaart was droog en niet vers.
Gezellig en zeer goede prijs kwaliteit verhouding
De reservatie was om 18h, ze hebben ons voor de deur laten staan tot 18h30. De menukaart klopte niet met met het online menukaart. Het eten en de bediening heeft veel goed gemaakt.
Zeer mooi interieur! Goede bediening. Spijtig dat er 2 van de 3 kindergerechten niet ter beschikking waren... Lekkere surf en turf, leuke presentatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid