facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Botanico

Botanico

Info

bloemen ,planten en interieurartikelen !
Esteban parfum paris



"Verkoop van bloemen ,planten,înterieurparfum ,decoratie"
Adres: Gentstraat 11, 8450 Bredene-Aan-Zee, West-Vlaanderen, Belgium
Stad: Bredene-aan-Zee
Route: Gentstraat 11
Postcode: 8450


Recensies
Super gezellig een drankje nuttigen in een mooie omgeving. Heel lieve uitbaters. Staan ook steeds klaar met goede raad om de plantjes te verzorgers. Keep on the good work!
Super advies van David en Geert waardoor er een prachtige grote pachira aquatica in ons strak interieur een echte blikvanger is. Botanico heeft een verrassend mooie tuin met een overvloed aan keuze in tuin- en terrasplanten. Een top adres voor Bredene en verder, waar je ook iets kan drinken omringd door de geur van groen... Bedankt, mannen!
Was heel gezellig en inderdaad hele lieve mensen , eigenlijk wisten we dat al van in kapelstraat, mooie kwaliteit van bloemen en planten en een glaasje rosé wijn aangeboden gekregen , en in de gezellige tuin gezeten !!! Tof
Zeer vriendelijke mensen. Nu hun zaak verhuisd is naar. Gentstraat is hun interieur nog gezelliger, met kleine tafeltjes om er in een binnentuin even te verposen . Ze geven met plezier adviezen. Een bezoekje waard.
Prachtige ervaring, goede service lekkere Cava aan betaalbare prijzen, vriendelijke bediening, wij komen zeker terug.
Wij verstuurden een boeketje bloemen van op afstand. Zeer vriendelijke telefonische ontvangst en onze vrienden heel blij met het prachtig boeketje voor hun nieuwe winkel! Bedankt Botanico!
Vriendelijke mensen en mooi gerief. Aanrader
vriendelijke & vlotte service
De jongens die serveren zijn super aardig en erg creatief. Ik neem hele mooie bloemen mee naar Spanje en een heel goede ervaring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid