facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BOSTHON Sport

BOSTHON Sport
Adres: Grote Baan 61, 3530 Houthalen-Helchteren, België
Telefoonnummer: 011 52 66 18
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Houthalen-Helchteren
Route: Grote Baan
Huisnummer: 61
Postcode: 3530


Openingstijden

maandag: 14:00–18:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: 09:30–12:00, 13:30–18:00
donderdag: 09:30–12:00, 13:30–18:00
vrijdag: 09:30–12:00, 13:30–18:00
zaterdag: 09:30–18:00
zondag: Gesloten

Recensies
Al jaren klant. Elke zomer huren we hier een dakkoffer. Alles wordt super vlot geregeld en de monteurs zijn super sympathiek. Ik ben rolstoelgebruiker & zij zorgen ervoor dat alle documenten klaar liggen terwijl je ze normaal zelf in de winkel moet afhalen. Ik moet zelfs helemaal niet uitstappen. Top service!!
Super service voor onze dakkoffer. Vanuit Nederland gebeld om te zien of onderdelen op voorraad waren. Bij afhalen werd zelfs aangeboden om alles te plaatsten op het dak. Veel kennis en kunde met mooie prijzen. Bedankt jullie hebben onze vakantie gered!
Heb bij Bosthon Sports een fietsendrager willen kopen ... 20/12 gedacht die gekocht te hebben, tegen de 680 euro volledig betaald en kreeg dan te horen dat die niet op stock was en tegen het eind van de week binnen zou zijn. Eind van de week naar gebeld en te horen gekregen dat die nog niet binnen was en waarschijnlijk op 2/01 binnen zou komen. 2/01 geen telefoon gehad 3/01 terug gebeld, het zat er niet bij... 4/01 terug gebeld en Mevrouw heel kortaf en nog haar stem verheffen dat ze me wel zullen bellen als die binnen is ... 24/1 zelf nog eens gebeld Mijnheer aan de lijn vrij boos en zeggen van je moet je telefoon opnemen als we bellen terwijl ik geen telefoon gesprek van hun gemist heb... geeft me weer de Mevrouw door ... ze vond niks terug, geef me een dag dan zoek ik het uit. Volgende dag niks gehoord, bel weer zelf ... afspraak voor de volgende dag die te gaan uithalen. Belt ze me savonds terug ... conclusie nog niet eens besteld! Ze stelt voor om oprijgoot er gratis bij te doen of geld terug gestort te krijgen. Natuurlijk voor het laatste gekozen, dag erop stond het volledige bedrag terug op mijn rekening. Gewoon onbekwaam en als het mij vraagt koop je best elders!nnPs 1 ster is nog teveel!
Ik heb er dakdragers gekocht en zelfs zonder afspraak en na sluitingstijd stelden ze zelf voor om ze nog in de winkel in elkaar te steken. Zeer vriendelijk, dat heeft me zeker tijd bespaart! Dank!
Helaas veranderen ze hun contracten na verloop van tijd en komen ze hun afsprken niet na.onderhoud van ski materiaal verhogen ze met 10 euro per jaar ongeacht wat in contract stond van 25 naar 35 .nDoor omstandigheden zijn we niet kunnen gaan skiën 2 jaar en er werd ons verteld dat onderhoud niet hoefde te gebeuren en dat ik een uitzondering kreeg om het groeipaket voor mijn dochter mocht ruilen tot 16 ipv 15n,zoals in het contract stond helaas werd mij onderhoud toch aangerekend en wasnhet groeipakket toch maar geldig tot 15....dus een extra kost va. 110euro
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid