facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bosman woningbouw

Bosman woningbouw

Info

Bosman woningbouw: Zorgeloos bouwen aan uw toekomst

Adres: Dorpsdam 16b, 9120 Vrasene, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 037753815
Stad: Vrasene
Route: Dorpsdam 16b
Postcode: 9120


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 16:30
Dinsdag: 08:30 - 16:30
Woensdag: 08:30 - 16:30
Donderdag: 08:30 - 16:30
Vrijdag: 08:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Vetrabo, Woningbouw projecten, Nieuwbouwprojecten Vrasene, Sleutel op de deur woningen te koop Oost-Vlaanderen, Huysman, Nieuwbouwprojecten Kaprijke, Nieuwbouw Astene, Nieuwbouwprojecten Kemzeke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HD Fresh Paint HD Fresh Paint 246 meter
Grond & Nivelleringswerken Nico Heyrman Grond & Nivelleringswerken Nico Heyrman 407 meter Voor al u grond & nivelleringswerken Maar ook als verhuur van machinist Kunnen jull...
Recensies
Zeer goed tot het geld op hun rekening staat. Daarna - wanneer structurele verborgen gebreken aan het licht komen - is de behulpzaamheid een pak minder en komen ze de mensen als het ware uitlachen in hun eigen huis. Stuverbo, Stuban, Bosman: mijden als de pest.
Bosman woningbouw is zeker het vertrouwen waard. Bosman woningbouw levert kwalitatieve woningen af, met respect voor de afgesproken termijnen. Dit door hun eigen coördinatie en opvolging, maar ook de onderaannemers /partners waarmee wordt samengewerkt helpen mee aan een kwalitatief en tijdig resultaat, en geven ruimte om de woning naar eigen wensen aan te passen. Het is een deel vertrouwen geven aan anderen om de thuis van je dromen te realiseren, maar Bosman woningbouw en hun partners zijn dit vertrouwen meer dan waard. Een mooie ervaring!
Super tevreden van ! Zeer goede communicatie komen afspraken na ! Ook na oplevering. Zeker een aanrader. Leveren kwaliteit en degelijkheid. Ook alles op tijd en volgens wens afgewerkt. TOP !!!!!
Bij het bezichtigen van de kijkwoning een lastenboek ontvangen met de nodige info over wat voorzien zou zijn in onze, toen nog mogelijke, nieuwbouwwoning. Uit het lastenboek blijkt al dat de 'standaard' die men voorziet reeds correcte/degelijke materialen en budgetten zijn om binnen het budget een mooie keuze te kunnen maken. Bv. Condensatieketel standaard reeds van Vaillant De keuze was vrij snel gemaakt. Na aankoop van de woning was er een zeer goede opvolging van de werf. Deze firma staat duidelijk voor een open communicatie. Bij oplevering was de woning gekuist en was de grond rond de woning proper achtergelaten. Bij oplevering waren er een aantal puntjes die nog moesten aangepakt worden. Wat in iedere bouw mogelijk is. Deze punten werden zeer goed mee opgevolgd en op een korte termijn verholpen door Bosman Woningbouw. Nu, bijna een jaar na aankoop, kunnen wij alleen maar positief terugblikken op het avontuur die we aangegaan zijn met deze firma.
Heel blij met onze woning van Bosman, kwaliteit en goede opvolging, een aanrader!
Wij hebben uitstekende ervaringen met Bosman Woningbouw tot nu toe en dit vanaf het ogenblik van de eerste bezichtiging. Zij zijn zeer behulpzaam en vriendelijk. De afwerkingen zijn zeer correct uitgevoerd met oog voor de wensen van de klant. Kortom wij hebben geen enkele negatieve ervaring integendeel. Voor ons is Bosman Woningbouw een aanrader!
Degelijke traditionele bouw ... aan te bevelen ...
Top onderneming op alle gebied ...als klant en als aannemer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid