facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bosloop van Brecht

Info

Jog4Fun vzw, de loopclub van Brecht, zal in 2020 de 11de editie opnieuw voor zijn rekening nemen!

Geschiedenis

De Bosloop van Brecht is een van hoogdagen in de gemeente Brecht. Deze jogging wordt georganiseerd door Runnin' Brecht vzw, de jogclub van Brecht. Er is een vrije start tussen 9 en 12 uur en deze loop is ideaal voor zowel de prille start-to-runner als de doorwinterde sporter met de keuze tussen 3, 6 of 12 km op een volledig onverhard parcours. De routes zijn zo uitgestippeld dat iedere afstand grotendeels een eigen parcours heeft en je geen tweemaal voorbij hetzelfde stukje bos komt. Deze loop is een must voor elke loper die tijdens het sporten ook van een prachtig landschap wil genieten.

Inschrijven kan vooraf via: http://www.bosloopbrecht.be/ of - voor de late beslissers - ook op de dag zelf.

Startnummer is ter plaatse af te halen op Campus Clara Fey in Sint-Job. Achteraf kan je je hier ook omkleden en rustig nababbelen met een hapje en een drankje.

P.S.: Deze loop maakt deel uit van het criterium Noordloper én van het Brechts Loop Criterium (Stratenloop van Brecht, Kleipikkersloop en Bosloop van Brecht)

Organisatie: Runnin' Brecht http://www.runninbrecht.be/

Adres: Bethaniënlei 5, 2960 Brecht (België)
Telefoonnummer: 0473253235
Stad: Brecht
Route: Bethaniënlei 5
Postcode: 2960



op zoek naar gerelateerd: Joggings Vlaanderen, Loopwedstrijd Oostende 2023, Loopwedstrijden Gent, Loopwedstrijd Leuven, Loopwedstrijden Oostende, Loopwedstrijden Antwerpen, Loopkalender, Loopwedstrijden Brugge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bracht in de nacht Bracht in de nacht 9 km Een sfeervolle avondwandeling t.v.v. 100km-run voor Kom op tegen Kanker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid