facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boskafeeke Grill

Boskafeeke Grill

Info

Gelegen in bosrijke omgeving, groot terras, speeltuin, paddock, ruime prive parking specialiteit
Steengrill, houtskooloven (josper).



"Bij Restaurant Boskafeeke Grill kan u terecht voor een mooie vlees & viskaart. Onze specialiteit is Houtskooloven JOSPER & Binnenkort NIEUW Yakiniku Shichirintafel BBQ we zijn dit nog volop aan het testen, om het probleem van de rookhinder weg te werken. Hebben een eigenrijpingskast in de zaal staan, met ruime keuze aan buitenlandse runderen. U kan uw eigen gewicht van vlees kiezen, daar we ons vlees op de moment zelf versnijden.Hebben een mooie binnenruimte maar ook een prachtig tuinterras bij mooi weer.Werken vooral op reservatie, daar we in uur blokken werken voor een vlotte werking in de keuken."
Adres: Korte Dweersstraat 9, 9190 Stekene
Telefoonnummer: 3237797019
Stad: Stekene
Route: Korte Dweersstraat 9
Postcode: 9190



op zoek naar gerelateerd: Boskafeeke openingstijden, Nieuw restaurant Stekene, Brasserie Stekene, Steengrill Restaurant Antwerpen, De Boshoeve Stekene menukaart, Kerstmenu Stekene, Zomerhuis, Stekene, Zomerterras Stekene
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BBQ Cro-Magnon BBQ Cro-Magnon 3 km We hadden voor ons huwelijk PommePuur laten komen voor heerlijke frietjes! Het kraamp...
Den BaQvelo Den BaQvelo 5 km Een must-do! Topervaring. Genieten van superlekker eten, no nonsens service en bovena...
Recensies
Gezellige locatie in de bossen van het Waasland. Lekkere grill gerechten vlees en vis of een combinatie van beiden. Je kan de bereiding zelf doen op de steengrill van 450graden of laten bakken in de houtskooloven. Binnen en buitenlandse vleessoorten gerijpt afhankelijk van de soort. Speeltuin voor de kinderen. Goede service en lekker gegeten. Vriendelijke bediening.
Gezellig restaurant met uitzonderlijk vriendelijk personeel waar we super lekker hebben gegeten. Een aanrader voor wie graag vlees of vis op de grill- houtskooloven klaargemaakt eet. Wij gaan zeker nog eens terug.
Nu al enkele keren geweest, en ze zien me er zeker nog terug! Geweldig lekker vlees, gezellig zitten, heel vriendelijke bediening en .. en alles verloopt gewoon vlot. Alle negatieve reviews hier zijn zure mensen die het concept niet snappen van een restaurant...meer dan 5/5 waard naar mijn mening! Bedankt, gisteren was een hele aangename ervaring en verloving met men vriendin! Vegetarische menuopties: Betwijfelbaar... Het is een gril restaurant. Parkeren: Veel parkeerplaats!
Leuk concept! Heerlijk kwaliteitsvol vlees ok zelf te bakken op de hete plaat. Heerlijke sausen die worden bijgevuld wanneer je nog wil. Bijhorend slaatje met frietjes, kroketten of aardappel in de schil zijn eveneens heerlijk. Mooie locatie en uitstekende service. Wij komen absoluut terug
Topervaring! De dame die ons bediende heeft ons eerst een professionele uitleg gegeven over de verschillende vleessoorten, het rijpingsproces en de bereidingsfases in de speciale houtoven. Gestart met super lekkere scampi’s in de houtoven bereid. Gevolgd door een Spaanse côte à l’os, een Argentijnse zesrib en een Ierse filet pur, als sharingmenu gebracht zodat we van alles eens konden proeven. Topkwaliteit! Is een mooi restaurant, gelegen in bossen, fijne bediening. Echt een aanrader!
Gisteren eerste keer gaan eten bij boskafeeke .en zeker voor herhaling vatbaar zal niet lang duren of we zitten daar terug eerst en vooral wil ik het personeel bedanken voor het goede ontvangst en de supergastvrijheid!! Het eten was van kwaliteit en meer dan de centen waard ! En supergezellig vertoeven ook . Veel zaken kunnen hier nog iets "veel" van leren !! Bedankt voor de mooie avond !
Heel vriendelijk, lekkere hapjes. Enige minpunt is dat de lege borden van de hapjes en de lege glazen bleven staan bij bestelling van andere drank... ook al was het niet druk, slechts een tiental klanten op het terras. Met drie personeelsleden op het terras voor de bediening...
Gezellig kader, vriendelijke bediening en zeer lekker vlees. Meer moet dat niet zijn.Eten: 5/5
Heerlijk eten en super vriendelijke bediening! Zeker advies vragen naar welk vlees je best neemt, je zal zeker en vast een mega lekker stuk krijgen. Ook de huisgemaakte chocomousse is een aanrader. Wij komen zeker terug!
Heel onaangename ervaring! Verschrikkelijk boertige eigenaar! We mochten niets komen drinken. Zelfs niet buiten. Zelfs niet als we het zelf kwamen halen. Terwijl er wel nog andere mensen op het terras zaten. Ook onze kids mochten niet even op de speeltuin. Ookal waren ze helemaal tot daar gefietst. Ook de mensen na ons werden heel agressief weggejaagd. Deze man wil duidelijk geen geld verdienen!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Boskafeeke Grill met het openbaar vervoer


Stekene, Korte Dweersstraat 310 meter
240
Stekene Korte Dweersstraat 310 meter
240

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid