facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bosdroom vzw

Info

Om de natuur te ondersteunen door het aanplanten van nieuw Bossen met inheems plantgoed.

Geschiedenis

Ik heb een droom, een droom om een bos te planten.
Vandaar het ontstaan van Bosdroom. En natuurlijk ook hier deze pagina.
Mijn droom wil ik tot werkelijkheid zien komen en daar ga ik me dan ook ten volle voor inzetten.
Hoe ziet die droom er uit, wel om deze te realiseren heb ik een plek nodig, een stuk land waarop dan natuurlijk de bomen zullen komen, bomen die groeien en bloeien en zo zorgen voor meer zuurstof en dit, dit komt ons allen ten goede zowel mens, dier en de natuur die moeder aarde ons schenkt.
Maar het mag iets meer worden dan enkel grond met bomen, er mag ook een bloemenweide komen zodat we ook een bijen/insecten hotel kunnen neer zetten en zo daar ook een duwtje in de rug kunnen geven aan de natuur om zichzelf te gaan herstellen.
Net als een mens die bij gezondheidsproblemen een duwtje in de rug nodig heeft. Zo wil ik gaan zorgen voor een duwtje voor onze natuur, een duwtje waar we allen baat bij hebben.
Maar dat lieve mensen, dat kan ik niet alleen. Dit is nog een reden van het opzetten van deze pagina.
Ik heb niet de nodige budgetten om dit zomaar eens te gaan planten, en daarom wil ik me inzetten om dit budget wel samen te krijgen, en je kan het al raden daarvoor reken ik ook op jullie steun en bereidheid. Klik aub op ‘Vind ik leuk’ en deel onze pagina zoveel mogelijk, het kost je niks, enkel een klein beetje van je tijd, maar het kan ons heel erg helpen. En zo kan je ons volgen en zien wat we allemaal gaan doen om deze droom te verwezenlijken!

Adres: Roeselarestraat 158, 8880 Rollegem-Kapelle, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0494/771897
Stad: Rollegem-Kapelle
Route: Roeselarestraat 158
Postcode: 8880



op zoek naar gerelateerd: Bosbaden West-Vlaanderen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
‘t Ferm ‘t Ferm 2 km Zeer leuke bediening en lekkere koffie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid