facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Borgata

Adres: Steenweg 233/A , Eke 9810, BE
Telefoonnummer: 09 385 80 60
Stad: Eke
Route: Steenweg 233/A
Postcode: 9810



op zoek naar gerelateerd: La Borgata Overijse, La Borgata Facebook, Restaurant Eke, Dagschotel Eke, Bonaparte Eke, Nero t'Avola, Traiteur Deinze, Italiaans restaurant De Pinte
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fam.Bauters Fam.Bauters 475 meter
O'Douce O'Douce 482 meter Geweldige plaats om te waterskiën, feestjes te geven of iets te eten. Ik ski er en do...
Lotus Root Lotus Root 1 km
Recensies
Super service en variant gemaakt van Tagliatelle met scampi, echt top !!
Hoewel is vroeger een uitstekend Italiaans restaurant was, is 'La Borgata' gedegradeerd tot een ordinaire traiteur. Om het toch een kans te geven hebben we er deze week een dagschotel afgehaald. Op voorhand leek de prijs mee te vallen en de omschrijving van het eten aantrekkelijk. Maar al snel werd deze illusie aan diggelen geslagen: in de plastiek verpakking lag 1 klein rolletje witloof en enkele verdwaalde aardappelen. Ook de hoop op een culinaire verrassing mocht al snel opgeborgen worden: de aardappelen smaakten glazig en de witloof smaakte je zelfs niet. Dan kan je beter een afhaalmaaltijd meepikken uit de naastgelegen Lidl-winkel: meer, beter en goedkoper.
Op de website staat er keuken open tot 22u 30 om 21 u kan je enkel nog pasta en pizza krijgen De keuze van het tafeltje kon beter Bij aperitief geen enkel hapje Tijdens het eten zeer storend lawaai Door personeel die aan het opruimen is vooral bestekken
Top service en zeer klantvriendelijk! Gezellig en ontspannen sfeer. Na bezoek steeds tevreden. Fijne kaart, top steak met friet en niet te vergeten de heerlijke pizza's.
Heerlijke pizza en erg vriendelijke bediening!
Vriendelijke bediening. Recensie gaat echter helemaal de mist in als je een pizza met een ei erin bestelt, de dienster dit vergeet door te geven en dan, bij je opmerking, je pizza gewoon voor je neus wegneemt en hem opnieuw laat bakken. MET ei, maar half verbrand krijg je hem dan terug voorgeschoteld... :
Heb nog nergens betere pizza's gegeten. Alles wat op de kaart staat is superlekker ! De kok verdiend voor mij een ster !
Altijd een leuke ervaring bij La Borgata. Ik kom hier al meer dan 10 jaar eten en dit was altijd dik orde! Ik en mijn gezin kijken uit naar het volgende bezoek!
Zeker een aanrader voor een speciale gelegenheid. Aangenaam kader, zeer vriendelijk personeel en het eten is er fantastisch!
Mooi om te zitten, maar pizza's zijn niet extreem goed. Pasta is veel beter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid