facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BoraBora

BoraBora
Adres: Dorpsstraat 97, 2960 Brecht, België
Telefoonnummer: 0474 95 40 53
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Brecht
Route: Dorpsstraat
Huisnummer: 97
Postcode: 2960


Openingstijden

maandag: 08:00–04:00
dinsdag: 08:00–04:00
woensdag: 08:00–04:00
donderdag: 08:00–04:00
vrijdag: 08:00–04:00
zaterdag: 08:00–04:00
zondag: 08:00–04:00

Recensies
Online een reservatie gemaakt toen we op afgesproken tijdstip aan de receptie stonden was er blijkbaar een dubbele boeking dus konden we achter ons arragement fluiten , mevrouw aan de telefoon beweerde dat zijn een sms had gestuurd dit kan ,mijn fout zijn want de reserveringsplatform Resengo staat nog mijn oude nummer zonder dat ik het beseft heb maar die zelfde mevrouw beweerde dat ze me ook een mail had gestuurd wat absoluut niet waar is. Zonder enige compensatie of tegemoetkoming zijn we dan maar vertrokken.nnVoor jullie raad ik het aan om op andere manier jullie reserveringen te beheren , want het werkt blijkbaar niet zo goed voor jullie.nSpeciaal 30km gereden met men echtgenote om jullie complex is te proberen , maar na deze service raad ik het zeker iedereen af. Vraag op zen minst een betaling of voorschot op voorhand om zulke zaken in de toekomst te vermijden.
Ik snap niet dat dit überhaupt een 4,2 Google cijfer heeft. Ja, je kan best veel eigen reviews schrijven als je eigenaar bent met verschillen e-mails….lekker makkelijk!nOnvriendelijke en erg brutale mensen die daar werken! Ik denk dat ze totaal niet snappen wat klantvriendelijkheid inhoudt!nIk hoop dat veel mensen deze reviews allemaal goed lezen voordat ze hiernaartoe gaan want er zijn behoorlijk slechte reviews en dit is echt waar! Er zijn genoeg mooie privé sauna’s en hygiënisch 100x beter zijn en waar ze jou teminste met respect behandelen.nHoop dat dit “bedrijfje” wat je het niet eens kan noemen, snel door de grond gaat!
Geweldige 2u gehad! Unit 2 is zalig en zo gezellig!! Die 2u had gerust nog langer mogen duren!nnDe medewerksters waren ook heel vriendelijk en gaven een top uitleg!nnIk wil al terug!!
Toen ik aan kwam deed de stoomcabine het niet en laatste keer dat ik was geweest is juli 2023 deed die het ook al niet dus dan vraag ik me af houden ze het wel bij of boeit het ze gewoon niet!
Zeer onvriendelijk!nWij hadden een afspraak gemaakt en stonden perfect op tijd aan de sauna.nMaar door een probleem in hun systeem was onze reservatie niet geboekt. Bewijs van boeken langs onze kant was in orde.nWe konden dus gewoon naar huis vertrekken.. voor niets de grote afstand gereden en vakantie genomen op het werk.nnEn oke, dit kan altijd voorvallen. Maar toch is er niets gedaan ter compensatie. Zelfs geen antwoord op onze klachtenmail!nHier komen we nooit meer.nnEnorm slechte service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid