facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bootcamp Sint-Job

"Bij Tachtigtwintig Sint Job is het onze missie ervoor te zorgen dat jij de kans krijgt om aan jezelf te werken in een omgeving die bij jou past. Zonder hiervoor heel je leven om te moeten gooien. Om 80 te worden terwijl je je 20 voelt."
Adres: Max Wildiersplein, 2960 Sint-Job-In-'T-Goor, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32471113050
Stad: Sint-Job-in-'t-Goor
Route: Max Wildiersplein
Postcode: 2960


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
I Love Sint-Job I Love Sint-Job 819 meter Wij voorzien knallende beats, goedkoop bier en lekkere vettige chirohamburgers. U kom...
Recensies
Ben hier in december 2022 begonnen omdat ik mij minder fit voelde, kortademig bij trap oplopen... Ben heel blij met mijn keuze van fitness center. Voel mij hier goed, kleinschalig, persoonlijke begeleiding, fijne sfeer, ontmoeten van gelijkgezinden werkt stimulerend. En wat nog belangrijker is, is dat ik mij na 6 maanden duidelijk fitter voel.
Ik kom hier graag, want de sfeer is erg gezellig en je wordt ook goed begeleid door de coaches. Ze werken echt op maat, ze nemen de tijd om jouw individuele behoeftes te begrijpen en volgen goed op. Ik heb mijn favoriete plekje om te sporten gevonden!
De begeleiding is persoonlijk afgericht op uw lichamelijk conditie of hetgeen dat nodig is op lichamelijke behoefte. Aanrader; iedereen is welkom!! Voor jong/oud, mensen met/zonder ervaring: goede sfeer en Gastvrij.
Een toffe sfeer met een goede begeleiding van zeer gemotiveerde coaches. Korte sessie die in goed in mijn dagritme past.
Sinds ik hier sport, voel ik me veel fitter en energieker. Ik raad het aan iedereen aan! Gewoon doen
Fijne begroeting, prima begeleiding, leuke en luchtige omgeving. Kortom, ideaal voor een doorgaans "non sporting" type als ikzelf.
Ik vind het hier een toffe club. Door de goede training en coaching heb ik een goede conditie en blijf ik in vorm. Hiervoor kom ik graag uit bed.
Top begeleiding in een familiale sfeer, precies de motivatie die ik nodig had om weer te gaan sporten!
Ontspannen sfeer, leuke mede sporters, coaches hebben oog voor detail en blijven positief coachen.
Top trainingsconcept! Top club! Top sfeer! Zeker eens proberen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid