facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boost-trainingen

Boost-trainingen

Info

Boost! Trainingen:
» Boost!camp
» Boost! Fitrun
» Personal Boost! Training

Door Anoek Bogers



"Boost! Wil je een duwtje in de rug geven waardoor je terug fun beleeft in het sporten en je doelen gemakkelijker behaald worden."
Adres:
Stad: Neerpelt


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alignment LAB Alignment LAB 5 km Oergezond bewegen voor optimaal welzijn & preventie met Nutritious Movement™ & Progre...
Recensies
Een aanrader voor iedereen! De combinatie kracht en cardio is ideaal en zorgt er enerzijds voor om fitter te zijn, anderzijds om ook wat strakker te staan en wie wil dat nu niet . De oefeningen zijn elke week anders, en zijn uit te voeren in verschillende moeilijkheidsgraden, iedereen kan er dus zijn/haar grenzen opzoeken en verleggen. Anoek geeft deze trainingen met zoveel passie, dat het onmogelijk is niet gemotiveerd te geraken. Ze duwt je net dat tikkeltje verder. Ook is er een fijne , positieve groepssfeer. Dat de trainingen in open lucht doorgaan, zorgt ervoor dat je met een frisse neus en opgekrikt zuurstofpeil naar huis gaat. En dit allemaal aan een zeer gunstig tarief. Keep up the good job Anoek!
Ook voor mensen die niet zo sportief zijn, is dit ideaal: er zit veel afwisseling in de opdrachten en je kan alles op je eigen tempo doen. Voor elke oefening is er een zware en een lichtere versie, op ieders maat dus! Anoek geeft professionele en motiverende feedback en helpt steeds om oefeningen tot een goed eind te brengen. Heel fijn dat de trainingen altijd buiten zijn, ook al lijkt het soms wat te koud of te nat, het doet steeds veel deugd! En dit alles tegen een super goede prijs via een tienbeurtenkaart. Heel wat anders dan al die dure fitnessabonnementen.
Elke week een andere training waardoor er veel afwisseling zit in de trainigen. Daardoor blijf ik wekelijks gemotiveerd om te gaan sporten! Anoek geeft tijdens de trainingen de nodige ondersteuning, maar zal ook net dat extra duwtje in de rug geven op het moment dat je even wil opgeven.
Fijne buitentrainingen op maandag of woensdagavond. Je kan je tot de avond op voorhand inschrijven dus geen probleem als je een keer niet kan. De lessen zijn zeer afwisselend en origineel. Anoek motiveert de groep en stuurt ook bij als je de oefening verkeerd doet. Je doet de oefeningen op je eigen tempo. Steeds een voldaan gevoel achteraf! Echte aanrader!
Wekelijks sporten in open lucht, dicht bij huis, onder begeleiding van Anoek. Anoek stimuleert je om net dat stapje meer te doen. Moe maar zeer voldaan na elke training!
Fijne sfeer, Anoek zorgt voor een leuke afwisseling in oefeningen en genoeg uitdaging voor elk niveau Na elke boost!camp weer een voldaan gevoel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid