facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boons-Steegmans

Boons-Steegmans

Info

Uw tuin is ons vak:
1. Tuinmachines met eigen hersteldienst!
2. Tuincreaties met eigen plaatsingsdienst!
3. Tuinmeubelen/meubelen tot 10 jaar garantie!

Geschiedenis

Tuincentrum Boons-Steegmans heeft voor uw tuin de geschikte tuinmachines, tuinmeubelen en tuinhuizen.

Adres: Sparrenweg (N174) 210, 3980 Tessenderloo, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: (013) 66 19 82
Stad: Tessenderloo
Route: Sparrenweg (N174) 210
Postcode: 3980



op zoek naar gerelateerd: boons-steegmans zitmaaiers, Zitmaaier Tessenderlo, Toro Tessenderlo, Tuinmachines, Gebart, Boons steegmans facebook
Recensies
Tuinhuis besteld op maat om zelf te monteren met 2 bevriende schrijnwerkers. Plannetje klopt langs geen kanten met werkelijk besteld tuinhuis. Ze geven een standaard plan van een 3x3m tuinhuis mee terwijl we eentje bestellen in L-vorm met garagepoort. Niet alles is op maat gezaagd. Moet je als particulier balken van 15x15cm overzagen. Geen plan hoe poort gemonteerd moet worden, afloop dak klopt niet met plan. Je moet het allemaal maar interpreteren en er het beste van maken. Als je dan belt, dan is het teveel om met een oplossing te komen, ze vinden dat doodnormaal dat je als klant een op maat gemaakt tuinhuis zelf moet aanpassen. Een half uurtje langskomen met een zaag of uitleg is het minste. Vriendelijk zijn of boos worden, niets helpt. Laten je in de kou staan. Er is me nooit gemeld dat het een aanpasbaar bouwpakket was. Voor een aankoop van 12000€ mag het toch wel beter. Kwaliteit van de materialen zijn in orde, service een dikke NUL.
Heb daar een grasmaaier gekocht jaren geleden, altijd perfecte service en zeer klant vriendelijk. Ook steeds andere maaier beschikbaar als de mijne binnen is voor een onderhoud.
kocht hier ooit een grasmaaier,en kwamen ongeveer zelfde periode bij mij thuis tuinhuis plaatsen. met grasmaaier,kreeg ik een panne,ze vertelde me,dat ik een aantal onderdelen samen moest kopen,want afzonderlijk konden ze deze niet krijgen,wat elders wel kon. met plaatsing tuinhuis,zijn ze vaak moeten komen,omdat er steeds problemen waren met uitzetten en krimpen van deuren,wat nu zoveel jaren natuurlijk nog erger geworden is. bij aankoop tuinhuis,waren die problemen er niet,nee nooit,alles komt in kader,en kan niet gebeuren. mij zien ze er nooit meer. puur zakkenvullers zijn het,een schande dit tuincenter. oh,en nog iets,dit is ooit nog is geplaatst,maar werd verwijderd! wat had je gedacht.
Vandaag voor het eerst binnen gestapt bij Boons voor mij een onbekende zaak maar op aanraden van mijn neef uit de buurt heb ik de stap gezet opzoek naar een nieuwe benzinestop voor een rugsproeier die ze spijtig genoeg niet hadden toen ik terug buiten kwam zei ik tegen mijn neef awel dat was nog eens plezierig om zo een zaak binnen te stappen niet normaal zo vriendelijk en behulpzaam van mij een 9/10.
Goeie surfs ,bediening,uitleg. Zeer klat vriendelijk ,wat U maar zou willen. Groote variation, en gaat er iets niet blijven ze uitzoeken tot het eventueel wel kan opgelost worden. René Kools
Goede service en vriendelijke bediening. Prima producten
Langs geweest voor herstelling van ons zitmaaier, zeer snel en goed geholpen. Bedankt Geert!
Vanmiddag daar geweest voor info ivm robotgrasmaaier en heb daar een zeer vriendelijke en zeer goede uitleg gekregen.deze mensen kennen hun vak.
Wauw, super content met het afgeleverde werk. Echt een knap resultaat, vakwerk. Zeker een aanrader. Vriendelijk, behulpzaam, goede opvolging en prachtige afwerking.
Ben vriendelijk ontvangen maar ze konden me niet helpen met onderdelen too
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid