facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boonen Zonwering

Boonen Zonwering

Info

Sinds 1985 is Boonen Zonwering dé referentie op gebied van zonwering alsook de levering en installatie van binnen- en buitenzonwering.



"Boonen is al meer dan 40 jaar lang gepassioneerd bezig met kwalitatieve in- & outdooroplossingen. Voor al jouw vragen rond outdoor living, raamdecoratie en zonwering ben je aan het juiste adres. We zijn niet enkel een ervaren specialist met kennis van zaken, we zijn vooral een partner die jou ondersteunt, raad geeft en ontzorgt vanaf de start van jouw zoektocht tot de installatie en naservice."
Adres: Mechelsesteenweg 476, 2650 Edegem
Telefoonnummer: 032301955
Stad: Edegem
Route: Mechelsesteenweg 476
Postcode: 2650


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 13:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Boonen Zonwering openingstijden, Boonen NV, Firma Boonen, Rolluiken Edegem, Easy clicks boonen, Screens Antwerpen, Mechelsesteenweg 476 Edegem, Boonen dichtingen
Recensies
Perfecte advies, goede afhandeling, snelle levering en plaatsing. Top bedrijf. Wij hebben voor ons buitenruimte zon- en windwering laten plaatsen door Boonen. In de winkel was de advies perfect. Niet opdringerd, met kennis van zaken, wij voelden direct dat ze weten waarvan ze spreken. De plaatsing liep vlekkeloos. Terwijl het huis zelf slecht geplaatst was zie eerdere recensie hebben de monteurs het rechtgetrokken, verankert en de zon- en windwering perfect monteert. Ze hebben alles proper achter gelaten en tijd voor uitleg en advies was er ook. Boonen is een echte aanrader.
De rolluiken werden zorgvuldig en vakkundig geplaatst door zeer vriendelijke plaatsers. Achteraf werd alles netjes opgekuist en proper achtergelaten. Ook vooraf in de showroom werden we vriendelijk ontvangen en kregen we een goede uitleg. Bedankt Willy Martens en Mia Meykens
Topservice. Goed en vriendelijk advies gekregen in de showroom met duidelijke en correcte offerte. De afspraken worden nagekomen en plaatsing gebeurt door vriendelijke vakbekwame medewerkers. Heel mooi afgewerkt met oog voor detail. Aanrader als je houdt van een zorgeloze service.
In de zaak op vriendelijke niet opdringerige wijze duidelijke en goede informatie gekregen van Jeroen, die ook thuis kwam opmeten. De twee mannen die de installatie uitvoerden waren ook vriendelijke toffe kerels die zeer vlot en netjes werk afgeleverd hebben. Zéér aanbevelenswaardige zaak! Bedankt mensen!!!
Een zeer goede ervaring gehad met Boonen en met Margot en Frank de plaatser in het bijzonder voor de plaatsing van lamel- en rolgordijnen. Vanaf het eerste contact, het plaatsbezoek nadien, de opmaak van de offerte tot de plaatsing zelf, alles gebeurde zeer vlot. Bijgevolg was het eindresultaat fantastisch! Al veel complimenten mogen ontvangen. Boonen is zeker en vast warm aan te bevelen!
Gert, Luc en team, dank je wel om weeral een hele mooie 'op maat gemaakte' oplossing voor ons te voorzien. Vakkundig geadviseerd, duidelijke afspraken, vlotte levering. En waar toch een hapering, wordt dit met zorg aangepakt. Kortom, laat de zon maar schijnen, we genieten mee.
Wij hebben door Boonen een terrasoverkapping laten plaatsen. Na de goede ontvangst en uitleg in de showroom door Luc kwamen Nils, Filip en Michael de overkapping plaatsen. Ook hier een dikke pluim voor het team. Prachtig werk afgeleverd.
Screens werden stipt en vakkundig geplaatst door sympathieke technici. Het werkelijke effect van deze, toch wel vrij dure, installatie zullen we pas ten vroegste volgende zomer kunnen evalueren.
Heel tevreden met onze screens en gordijnen! Vlotte en correcte communicatie, pro-actief, vlotte installatie, ... kortom : een aanrader om bij Boonen langs te gaan!
Zeer goeie verstaanbare uitleg gekregen bij eerste bezoek in de showroom en ook achteraf bij plaatsbezoek thuis. Plaatsing van rolluiken en zonnewering netjes afgewerkt door 2 ervaren vakmensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid