facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boon Koffie En Eethuis

Boon Koffie En Eethuis
"BOON lunch-&koffiehuis is een huiselijke plek waar je heerlijk kan lunchen binnen of op ons terras. Van 11.30u tot 13.30 serveren we onze gekende huisbereide hamburgers, bagels, frisse slaatjes en nog veel meer lekkers. Vanaf 14u kan je terecht voor verse pannenkoeken, wafels, een taartje en gezellige koffie’tjes!"
Adres: Lindenlaan 40 , Evergem 9940, BE
Telefoonnummer: 09 336 83 64
Stad: Evergem
Route: Lindenlaan 40
Postcode: 9940


Openingstijden

Maandag: 11:00-18:00
Dinsdag: 11:00-18:00
Woensdag: 07:30-18:00
Donderdag: 11:00-18:00
Vrijdag: 11:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: boon ertvelde menu, leonidas ertvelde, boon lunchbar gent, boon gent menu, ontbijt boon ertvelde, boon gent openingsuren, huize boon ertvelde, boon restaurant gent
Recensies
Al een paar keer gepasseerd voor afhaalkoffie en telkens heeft het mij enorm gesmaakt! Ook voor degenen met een allergie/intolerantie aan koemelk kan je alternatieven krijgen. Deze week heb ik er eens bagels afgehaald en deze waren zalig! Helemaal niet lang moeten wachten max. 7 minuten ondanks de drukte door de markt. Goed gevuld, heerlijk en zeker juist qua prijs/kwaliteit. Ook hier vroeg ik om de cream cheese weg te laten en dit was helemaal geen probleem! Jammer genoeg geen foto's gemaakt, ze zagen er dan ook zo lekker uit dat ik er direct ingevlogen ben! Lieve dames, ook. Redelijk familiar . Binnen zitten is wat kleiner maar daarom niet minder gezellig. Buiten is ook nog heel wat plaats. Hier kom ik zeker nog langs! Voor zowel afhaal als ter plaatse.
Leuke zaak en leuke dames. Eten erg goede smaak en ondanks het een hamburger is smaakt het ook erg gezond!! Toppie dames!Eten: 5/5
Lekkere burgers en bagels. Goede prijs, niet duur. Je kan kiezen uit het vuistje of met salade en aardappelen.
Heel lekkere burgers!Eten: 5/5
Lekkere latte caramel met een stuk lekkere appeltaart. Gewone belegde broodjes kon.je daar niet krijgen. Wat er dan wel was vond ik persoonlijk dan ook duurder
Lekkere sappige hamburgers. Gezellige drukte. Wel voldoende lunchtijd uittrekken; geen supersnelle bediening maar wel vriendelijk.
Leuk personeel. Goed eten. Beetje krapEten: 5/5
Zeer aangenaam verrast door de heerlijke hamburgers. Er zijn ook bagels maar dat is minder mijn ding. Niet op zoek gaan naar een broodjesbar maar gewoon hier binnen gaan!
Het is altijd heerlijk vertoeven in Boon. Er hangt een gezellige en huiselijke sfeer. Daar hou ik van. De burgers en bagels zijn superlekker. Mijn topfavoriet is zonder twijfel de dieselburger. Ik vraag dit altijd met de ovenpatatjes en het frisse slaatje. Het is gewoon de perfecte combo. Je kan er uiteraard ook terecht voor een heerlijk kopje koffie en er is altijd keuze uit verschillende taarten. De bediening is supervlot en vriendelijk. Een echte aanrader!
'op den bots' hier terecht gekomen in het passeren. Als lunch een dieselburger met ovenpatatje gegeten. Afgesloten met een cappuccino. De burger was zeer smakelijk en niet te duur. De cappuccino met koffie van branderij Or smaakte naar meer. De bediening was vlot en vriendelijk. Het terras ligt in de schaduw van de bomen en er is genoeg parkeerplaats. Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid