facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boomloze zadels Bolsterbos

Boomloze zadels Bolsterbos

Info

Wij verkopen F.R.A. Freedom Riding Articles, Equine Fusion hoefschoenen, Cavallo hoefschoenen, Sir Lancelot bodyprotectors.

Geschiedenis

www.boomlozezadels.be



"TapasWij verzorgen tapasplanken als aperitief maar ook als hoofdgerecht. Vanaf 2 personen kunt u bij ons terecht! Ook dessert, lunch, brunchplanken kunt u bij ons bestellen.Catering op locatieThuis of op locatie genieten van uw gasten zonder dat u voor alles moet zorgen of achter de BBQ staat. Dan bent u bij cateringservice Bolsterbos aan het juiste adres.Ons cateringteam zorgt voor de bereiding van het vlees & dat uw gezelschap tot in de puntjes wordt verzorgd.Geniet van de luxe van een cateringservice aan huis of op locatie!"
Adres: Schelpheuvelstraat 4, 2910 Essen
Telefoonnummer: 0032479622371
Stad: Essen
Route: Schelpheuvelstraat 4
Postcode: 2910


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ruitershop Bolsterbos Ruitershop Bolsterbos 7 meter WAUW! Een super gezellige chefkok, alles was piekfijn in orde! We zijn enorm tevreden...
Manegetspeycker Manegetspeycker 1 km Heerlijke kennismaking met de manage en de vriendelijke uitbaters Tonne en Bianca. Da...
Belgian Village Essen Belgian Village Essen 2 km Volg onze Belgen live op de Belgian Village!
Gepaard met een lach Gepaard met een lach 2 km Instructie & clinics door Roos Dyson. Kennis van anatomie en biomechanica geeft meer ...
Hengelsportknaller Hengelsportknaller 2 km Topzaak met topmensen. Preston muur van 10 tallen meters lang.Grootste die ik al heb ...
Klj Hoek Klj Hoek 4 km Een beetje vreemd...
Recensies
WAUW! Een super gezellige chefkok, alles was piekfijn in orde! We zijn enorm tevreden en hebben alleen maar positieve commentaren gehoord van onze feestvierders. Jullie en vooral de chefkok hebben onze dochter haar communie helemaal afgemaakt! Nogmaals 1000x dank !
Wat een aanrader! We hadden lekker tapasplanken vol lekkers op onze receptie van ons huwelijksfeest! Er word nog over gebabbeld! Zo lekker, zoveel, en zo stijlvol! Wij weten waar we volgende keer weer moeten zijn!
Wij waren blij verrast! De catering was fantastisch. Hele toffe kok de bbq heeft iedereen gesmaakt Lekker verzorgd en meer dan genoeg vlees en vis. Hele lekkere salades en de sfeer wat Top Zeker voor herhaling!! . Alles correct verlopen Bedankt Catering Bolsterbos om ons huwelijksverjaardagsfeest nog mooier te maken. Dankjewel
We hebben een beroep gedaan op Bolsterbos voor een feest met 30 personen bij ons thuis. BBQ-formule met kok. Alle communicatie is heel vlot verlopen en op de dag van het feest was Jim er perfect op het afgesproken uur. De BBQ was supergeslaagd! Een feest organiseren geeft best wel stress, maar met Bolsterbos is stress over het eten alvast niet nodig. Warm aanbevolen!
Afgelopen weekend mochten wij tijdens het lentefeest van onze zoon genieten van jullie heerlijke cateringservice. Alles was tot in de puntjes geregeld, Yannick was zeer vriendelijk en behulpzaam en het eten was ontzettend lekker! Hierdoor konden wij zelf ook mee genieten van het feest zonder zorgen! Dankjewel! Bij een volgende gelegenheid doen we zeker opnieuw beroep op jullie!
Voor ons huwelijk hebben wij beroep gedaan op de cateringservice en bediening van Bolsterbos. Wij zijn zeer tevreden over de vlotte bediening, de lekkere hapjes en de zeer lekkere barbecue. Het personeel is zeer vriendelijk, aangenaam in de omgang. Zeker een aanrader!
Zeker aan te raden! Ze zijn zeer vriendelijk, open, en denken mee qua voorbereiding & planning. Ook zijn ze flexibel laatste moment meer vegetariërs dan verwacht, wat geen probleem was. We hadden de walking dinner met dessert gekozen en het piekfijn in orde! Al onze gasten waren tevreden, en voldaan! Qua hoeveelheid was het meer dan genoeg!
Zeer tevreden over de mooie tapas amuse plank, dessertplank en breughel borrelplank. Top kwaliteit, voor herhaling vatbaar. Kan het iedereen aanraden om hier te bestellen.
Whauwh, zeker aan te raden! Perfect qua timing, super vriendelijk en alles verzorgd tot in de puntjes! Onze gasten en wijzelf hebben enorm genoten van de tapasplanken voor het vormsel van onze dochter.
Ze hebben een koud tapasbuffet voorzien voor onze trouw voor 117 personen. Tafel zag er overweldigend uit met enorm veel lekkere, kleurrijke en verse tapas. Zeer vlotte communicatie, vriendelijk personeel én ze weten van aanpakken. Wat een tempo en een op elkaar ingespeeld team zeg!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid