facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boomkwekerij De Bruyn Bv

Info

Boomkwekerij De Bruyn _ Diversity grown with passion!
Pépinière De Bruyn
Tree nursery De Bruyn

Vennestraat 6a
3130 BEGIJNENDIJK
Fax : 0032 (0)16 / 57.07.55
BTW : BE-456.696.883
RPR Leuven
KBC IBAN : BE22 7370 4304 9047
BIC : KREDBEBB



"Diversiteit gekweekt met liefde voor het vakOp zo'n 150 hectare kweekt Boomkwekerij De Bruyn bomen, coniferen, solitairen en grote heesters. Met meer dan 1.000 verschillende soorten, variëteiten en cultivars behoren wij bij de meest soortenrijkste boomkwekerijen van de Benelux.Naast het uitgebreide zelfgekweekte assortiment laan- en parkbomen, meerstammige bomen en solitairen, kan u bij ons terecht voor haagplanten, struiken, vaste planten, siergrassen en andere park- en tuinplanten die samen een groenproject tot een geheel maken.Wij helpen graag mee bij de integratie van bomen in groenprojecten voor de publieke ruimte, private terreinen of voor privétuinen, door met u in gesprek te gaan kunnen wij u gericht adviseren."
Adres: Vennestraat 6a, 3130 Begijnendijk
Telefoonnummer: 0032 16 56 14 27
Stad: Begijnendijk
Route: Vennestraat 6a
Postcode: 3130


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Boomkwekerij Mechelen, Boomkwekerij Limburg België, Boomkwekerij Brabant, Boomkwekerij Brecht, Boomkwekerij Aarschot, Boomkwekerij Lochristi, Boomkwekerij Booischot, Boomkwekerij particuliere verkoop
Recensies
Top location een bedrijf waar men kleine planten en grote bomen heeft ,voor ieder wat Wil. Wordt met hart en ziel behandelt.
Zeer vriendelijk en behulpzaam aan het onthaal. Leggen alles goed uit. Top service
Top service!! Eerst kregen we hulp en advies bij onze keuze van boom aan de hand van een bezoek aan de kwekerij. Nadien is de bestelling zeer vlot verlopen. Aangenaam om zo een boom te kunnen kopen als particulier!
Boom van 200 euro gekocht. Speciaal naar deze kweker gegaan omdat mijn ouders er altijd goed ontvangen zijn geweest en hun bomen echt mooi gegroeid zijn. Ik had minder geluk. We hadden telefonisch een Amerikaanse EIk besteld. Ze gingen ons een mooi exemplaar bezorgen. Bij aankomst lag de boom niet op de normale plaats en hebben ze er 30 min naar moeten zoeken. Uiteindelijk stond het ergens achteraan. De boom zelf leefde toen nog maar had eigenlijk al wat fletse bladeren. Boom thuis onmiddellijk in de grond gestoken en geloof me, we hebben dat correct gedaan. Ik heb hier 16 fruitbomen staan, is geen enkel stuk van. 3 weken later had de boom geen enkel blad meer, maar dacht dat het te maken had met het feit dat het net gepland was geweest. Doe er 3 maand bij en de stam begint te rotten. Ik contacteer deze kweker en vanaf mail 1 krijg ik de ene na het andere excuus van wat ik verkeerd heb gedaan, teveel water, te weinig, etc... De kweker had beloofd dat een dode boom in het eerste jaar vervangen zou worden,als soort garantie. Als puntje bij paaltje komt krijg ik een dikke nee. Erger nog: ik krijg als antwoord dat hij het druk heeft en geen tijd heeft voor mijn klachtenmail. Maw: ga hier aub niet naartoe want de klantenservice na aankoop trekt er op geen fluit. Ik geloof best dat ik misschien niet de juiste boom heb gekocht voor de standplaats in mijn tuin en dat de boom daardoor moeilijker op gang is gekomen waardoor het uiteindelijk afgestorven is. Maar voor die prijs verwacht je dan toch ook wel dat de kweker u even informeert.
Uitstekend service, prijs, qualiteit en keuze. Onmisbaar adres voor bomen- en hageplanten liefhebber!
Vriendelijke service met kennis van zaken! Zeer uitgebreid aanbod. Zeker en vast een aanrader.
Topkwaliteit en topservice! Ik kan het iedereen aanraden.
Mensen die dag in dag uit klaar staan en hun job doen met passie! Heel groot aanbod en super goed van prijs.
Supervriendelijk, goede kennis, perfect geholpen om mijn boom in nood er door te halen hopelijk
Goede en vriendelijke service! Goede kwaliteit en heel breed assortiment!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid