facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boo Raan

Boo Raan
Adres: Edward Verheyestraat 17, 8300 Knokke-Heist, België
Telefoonnummer: 0476 30 30 48
Staat: Vlaams Gewest
District: West-Vlaanderen
Stad: Knokke-Heist
Route: Edward Verheyestraat
Huisnummer: 17
Postcode: 8300


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 18:00–23:30
woensdag: 18:00–23:30
donderdag: 18:00–22:30
vrijdag: 18:00–23:30
zaterdag: 18:00–23:30
zondag: Gesloten

Recensies
Het Thaise Discovery menu was zeer lekker. De cocktails zijn perfect gemaakt en de wijnkaart biedt ook een ruime keuze. Dit restaurant is een aanrader. Wel sterk aangeraden te reserveren en dit zeker voor populaire avonden zoals in het weekend. Hier boek je best 2 maanden op voorhand vanaf de reservaties opengaan. Het is een klein maar gezellig restaurant met een zeer goede keuken. Proficiat aan de 3 Thaise dames in de open keuken.
Eerlijke, traditionele Thaise keuken.nIsaan menu genomen, beetje pikant zoals het hoort.nHou er wel rekening mee dat dit geen standaard sterrenrestaurant is.nEr wordt 2u per tafel voorzien en de presentatie is ook klassieker.nPrijs-kwaliteit zeker in orde.
Hier moet je normaal gezien geruime tijd op voorhand reserveren, maar we konden last-minute een tafeltje bemachtigen via de gratis app Yeat.nHartelijke ontvangst en duidelijke uitleg over het concept en de gerechten met vermelding pikant of niet. Wij kozen de “to share” surprise menu. Lekkere gerechten en ruime porties.nVlotte en vriendelijke bediening door een jong & dynamisch team. Gezellige sfeer met de open keuken waar je de chef ziet koken. Eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. We komen zeker terug.
Lekker Thais gegeten. Maar niet noemenswaardig specialer als de Thai bij ons in de buurt.nDrinken redelijk prijzig.
Heerlijke Thaise gerechten in een aangenaam warm kader.nEen geslaagde avond voor ons.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid