facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bonjour

Bonjour

Info

Bonjour !
Van harte welkom voor een lekkere kop koffie & thee , een kom soep , een heerlijke " plat du jour " , wisselende suggesties én taart !

Adres: Zoutelaan 47, 8300 Knokke
Telefoonnummer: 050666056
Stad: Knokke
Route: Zoutelaan 47
Postcode: 8300


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Simz Knokke, Soepbar Knokke, Roots Knokke
Recensies
Top. Rustig kleinschalig lunch restaurant met eenvoudige kaart. Persoonlijke bediening, lekkere bagels en limonades. Paar tafeltjes buiten en leuk aangekleed. Net buiten de drukte van de winkels.Eten: 5/5
Heerlijke ontbijten en lunch. Een aanrader.Eten: 5/5
Gezellige plek voor een 4-uurtje of een lunch. Vriendelijke bediening en leuk ingericht. Wij gaan zeker terug!
Proper lekker en tof en leuk ingericht.
Heel leuke, gezellige plek met super lekker eten en top bediening! Zeker een aanrader!
Leuke zaak, prima keuken met lekkere verse gerechten voor de lunch. Beperkt aantal tafeltjes dus beter op tijd binnenvallen ofwel reserveren. Vlotte en hartelijke bediening. Quiche was top, de homemade ice tea was dan weer geen hoogvlieger.
Wat je hier ook eet, alles met zorg en liefde bereid, dat merk je aan de perfect op smaak gebrachte gerechten. Ook de zelf gemaakte limonades zijn lekker en verfrissend. Vlotte en efficiënte bediening. Niet over te slaan als je Knokke bezoekt. Best reserveren want al veel kenners kennen de weg!
Super gezellige lunchspot, lekker vers eten en ongelooflijk vriendelijke bediening. Ik zou hier elke dag kunnen eten. Proficiat aan de eigenaars om zo iets leuks uit te baten in Knokke.
Altijd super lekker om hier te eten en de uitbaters zijn super vriendelijk!
Ik ervaar er telkens een zeer warm onthaal. En hun soep en dagschotel zijn er voor mij zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid