facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bonitto

Bonitto

Info

Bonitto- geschenken die blij maken-verse koekjes en pralines,thee,koffie,zuiderse specialiteiten,verse broodjes, ontbijten en lunch.

Geschiedenis

u bent welkom in ons super gezellig koffiehuis waar wij ontbijt en lunch serveren vers uit eigen keuken.
proef ook onze ovenverse broodjes om mee te nemen.

Bonitto biedt een uitgebreid assortiment heerlijke producten. Geschenkmanden van Bonitto toveren bij iedereen een glimlach op het gezicht. Ze worden samengesteld met exclusieve lekkernijen en vervolgens bijzonder stijlvol ingepakt. Zo bevatten ze niet alleen pure verwennerij, maar strelen ze ook nog eens het oog. Met een geschenkmand van Bonitto kunt u iemand nog eens écht verrassen.

Producten

Artisanale pralines, gemaakt met de beste chocolade van Callebaut
Chocolade figuurtjes en suikervrije chocolade in de Sinterklaas- en paasperiode
Breekchococolade en chocolade callets
Verse koffie en thee
Krokante, handgemaakte koekjes en speculaas
Snoeptaarten -boeketten -zakken (ook voor verenigingen in grote aantallen)
Ouderwetse zoetigheden: rode neuzen, nougats en spekken
Wijn met gepersonaliseerde etiketten



"[email protected]"
Adres: Vredestraat 15, 2340 Beerse
Telefoonnummer: 014610400
eb.ottinob@ofni
Stad: Beerse
Route: Vredestraat 15
Postcode: 2340



op zoek naar gerelateerd: bonito beerse openingsuren, ontbijten beerse, vredestraat 15 beerse, pralines beerse, bonito beerse te koop, sjokola beerse, ontbijt beerse, geschenkmanden oud turnhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Sjokola De Sjokola 9 meter Hele leuke eetgelegenheid, degelijke kaart, niet de goedkoopste maar wel héél lekker,...
Taverne Den Anker Taverne Den Anker 102 meter Heerlijk gegeten met altijd een hele aardige en leuke bediening! De asperges waren ve...
Brasserie Flor Brasserie Flor 131 meter Machtige brasserie met een leuke twist een combinatie van een industriele sfeer met ...
Recensies
Lekkere ontbijtmand voor 2 personen afgehaald, mooi samengesteld. Parking op pleintje op+/- 150 mtr. Ook voor gehandicapten. Niet vergeten parkeerkaart te gebruiken op de parking!!
Heel lekker en super vriendelijke bediening.
Met ganse familie vorig weekend bij Bonitto te Beerse genoten van erg lekker, uitgebreid, vers en gezond ontbijt, teveel lekkers om alles op te krijgen en iedereen was voldaan en erg tevreden. Zeer vriendelijk ontvangen door gastvrouw/gastheer, in een mooie en gezellige zaak met pellet haardvuur. Deze zaak is zeker aan te bevelen en kwaliteit betaal je overal, zeker voor herhaling vatbaar.
Hartelijk ontvangen vriendelijke bediening een gezellige zaak lekker ontbijt gekregen en het winkeltje nodigt zeker uit met al het lekkers!
Een tegoedbon van 30 euro in coronatijd niet meer accepteren , die overtijd is , not done , en nog heel onvriendelijk ook , dat verdient een dikke 0 - rating , maar kon ik niet ingeven !!! Gemakkelijk geld verdient toch ?!?!
Héél lekker en tof ontbijt. Ik voelde me ook superveilig.
Altijd super lekker
Lekker valentijnsontbijt gegeten met ruim assortiment aan broodjes. Super vriendelijk personeel. Lekkere verse thee. We komen zeker terug.
Supergezellige zaak!! Het eten is heel verzorgd en lekker. Top!!! Doe zo verder.
Ontbijt was zeer basic voor 15,50€ weinig keuze zelfs geen eitje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid