facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bonboxy

Info

Verwen iemand! Verzend deze een verrassingsbox met jouw persoonlijke boodschap er bij ! snoep in doos, een toffe snoepdoos snoep als origineel geschenk



"Heerlijke met de handgemaakte snoepjes. Zoveel specialer dan gewone snoepjes! Wil je iemand verrassen, feliciteren, bedanken of gewoon zomaar iets geven? Verstuur deze artisanale snoepjes in een leuke doos. Dan tover je zeker een zoete glimlach bij de gelukkige met dit bijzondere geschenk."
Adres:
Telefoonnummer: +32495161236
Stad: Oudenaarde



op zoek naar gerelateerd: Snoepwinkel Oudenaarde, Ambachtelijke snoep, Snoep op maat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Confiserie Jonas Confiserie Jonas 1 km Fantastisch lekkere chocolade. Bestel altijd met groot succes bij Jonas tijdens de fe...
Recensies
Bonboxy lekker lekker, lekkere snoepen ambachtelijk gemaakt fijn van smaak en .....ze smaken naar noch. Een goede raad als ge uzelf wil verwennen of iemand een geschenk wil aanbieden " bonboxy " Ik zelf al snoepen aangekocht en verstuurd naar vrienden met bonboxy allemaal zeer tevreden en een goede servies. Smakelijk!!
De lekkerste snoepjes ter wereld : En dat voor een mens die niet echt zo'n "zoet muilke" is. Maar het is met de snoepjes van Bonboxy zoals met een goede likoreuze wijn. De zoet zuur balans zit perfect en de fruitsmaken zijn oh zo naturel!
Superlekkere snoepjes! Smelten gewoon in de mond, niet te vergelijken met industriele snoep. Wij probeerden reeds enkele smaken, maar onze voorkeur gaat toch duidelijk naar de passievrucht/ananas. Doe zo verder, buurman! Van Eric en Kathy Desmaele-Verstichelen
Deze artisanaal vervaardigde snoepjes zijn werkelijk TOP in smaak en presentatie! De waaier aan smaken lijkt bijna oneindig. Men kan hier niet meer spreken over snoep eten maar eerder over snoep degusteren… GOED BEZIG Bart!!!
Heerlijke smaken, lekker in de mond, prijs-kwaliteit top! Iedereen die er van proeft is in de wolken. Eerst enkele soorten snoep gekocht en omdat deze zo lekker waren nadien ook de nougat en marsmellow aangeschaft. Is nu telkens moeilijk bij iedere bestelling wat te kiezen. Correcte verzending en prima communicatie.
Snoep ? Neen, in ieder geval geen 'gewoon' snoep maar een culinaire smaakbeleving op sterrenniveau !!!
Het zijn ongelooflijk lekkere snoepjes. Ze smaken zo authentiek dat ik me, telkens ik er eentje proef, weer die kleine jongen voel die er net in de snoepwinkel 4 voor 1 frank kocht.
Deze snoepjes zijn duidelijk met passie gemaakt! Met een heerlijke zachte structuur, verschillende smaken en leuke vormen! Soms ook aangepaste verpakking voor bv Valentijn, vaderdag, enz.. origineel en vooral heel lekker!
Lekker, verfrissend, super snoepjes!! Veel afwisseling in smaken! We hebben deze snoepjes al regelmatig als verrassing gegeven en deze zijn steeds enthousiast ontvangen. Gewoon TOP!
Lekkere artisanale snoepjes! Al meermaals besteld en Bonboxy blijft steeds verrassen met nieuwe smaakcombinaties. Leuk om cadeau te geven maar vooral ook leuk om zelf van te snoepen. ;
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid