facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bonbon Chic Durbuy

Bonbon Chic Durbuy

Info

Magasin de bonbons et confiseries à l'ancienne à Durbuy / Authentiek snoepwinkeltje in Durbuy.

Geschiedenis

Magasin de bonbons à l'ancienne / Authentiek snoepwinkeltje



"Vintage Candy Store"
Adres: Rue du Comte Th. d'Ursel 9, 6940 Durbuy
Telefoonnummer: +32478290300
Stad: Durbuy
Route: Rue du Comte Th. d'Ursel 9
Postcode: 6940



op zoek naar gerelateerd: Sweet Cuberdons
Recensies
Eigenlijk 0 sterren, kwam met mijn klas de winkel binnen om eens rond te kijken om iets te kopen en werden meteen buitengestuurd. De verkoopster riep heel boos: 'Maximum 4 personen, kopen of buiten!' Dus wij liepen allemaal uit angst voor die mevrouw weg. Jammer hoor.
Prachtig snoepwinkeltje, je waant je onmiddellijk terug in je kindertijd . Leuk voor volwassenen en kinderen. De glazen potten, de leuke inrichting, vriendelijk personeel,... Aanrader als je in Durbuy bent!
Prachtige audentieke snoepwinkel! Spijtig genoeg in de minderheid... Niets zo leuk als volwassenen zoals vroeger snoepjes in alle kleuren en vormen scheppen. Voor ieder wat wils dus niet enkel de kindjes! Mama's en papa's even welkom
Echt super leuk authentiek winkeltje. Bediening is ook eerste klasse
We liepen met mijn vrienden in de stad toen we oog in oog kwamen te staan ​​met bonbon chic. Een magische plek midden in het stadscentrum van Durbuy… We vallen meteen terug in de kindertijd dankzij de farandole van snoepjes, cuberdons de lokale specialiteit en andere zoetigheden die dit prachtige decor verlichten en parfumeren. Speciale vermelding voor Marie de eigenaar van de plek voor haar vriendelijkheid en humor. Wij testten de zelfgemaakte fruitgelei, een ware traktatie voor de smaakpapillen. Ik ging bijna weg met de hele winkel Verplichte doorgang tijdens het bezoek aan de stad
Zeer mooie snoepwinkel, vol keuzes, heel nostalgisch om daarheen te gaan Ik hield van alles !! Zeer vriendelijk personeel, geweldige decoratie, ongelooflijke keuze aan snoep, alles wordt gesproken!
Mijn vriendin en ik vielen terug in de kindertijd toen we deze mooie winkel zagen. Snoepjes uit onze kindertijd en mooie versieringen en een zeer vriendelijke verkoopster. Gefeliciteerd met je mooie winkel. We zullen zeker terugkomen op ons volgende bezoek.
Leuke winkel, veel snoep en snoep. Maar onvriendelijke eigenaar die totaal geen Engels wil en kan spreken. Zonde van de winkel, aangezien Durbuy een erg toeristische plaats is in de Ardennen.
De winkel is een lust voor het oog en de smaakpapillen!! De verkoopster staat bovenaan, ze heeft me de fruitpasta van Cuberdons laten ontdekken een waar genot !!! Bedankt Maria voor je vriendelijkheid. Ik kom terug
Leuk winkeltje met een vintage look en vintage snoepjes uit onze jeugd! Geweldige service van de eigenaar die de tijd neemt om de snoepjes te presenteren .... en altijd met een glimlach!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid