facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bonami Sportcoaching en fietspositionering

Bonami Sportcoaching en fietspositionering

Info

Hannes Bonami is gespecialiseerd in het uitvoeren van lactaattesten en het bepalen van de juiste fietspositie.

Geschiedenis

Bonami sportcaching en fietspositionering is gespecialiseerd in het uitvoeren van lactaattesten en het bepalen van de juiste fietspositie.

Hannes Bonami is afgestudeerd als Master Lichamelijke Opvoeding en heeft op die manier heel wat wetenschappelijke bagage meegekregen. Bovendien is hij een ervaren triatleet en heeft hierdoor heet wat praktijkervaring. Deze combinatie zorgt ervoor dat hij u verder kan helpen om uw prestaties in kaart te brengen en te verbeteren.

Een correcte fietspositie is cruciaal om goede prestaties neer te zetten. Zowel renners, triatleten als occasionele fietsers kunnen door een goede positie op de fiets meer plezier beleven aan de fietsuren. Enerzijds zullen lichamelijke klachten voorkomen of vermeden worden. Anderzijds zal het ook leiden tot krachtwinst en een hogere snelheid.

Naast fietspositionering worden ook lactaattesten afgenomen
Een lactaattest is een uitstekende basis om het maximum uit je trainingsarbeid te halen en om overtraining te vermijden. Niet alleen voor topsporters en competitieatleten is dit interessant maar ook voor mensen die recreatief voor een bepaald doel willen trainen. Deze test geeft perfect weer in welke zones er moet worden getraind om progressie te maken richting je doel. Aan de hand van de test kan een gepersonaliseerd trainingsschema opgemaakt worden.



"Bonami Sportcoaching is gespecialiseerd in fietspositionering en inspanningstesten"
Adres: Lomolenstraat 32, 9880 Lotenhulle, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0473381475
Stad: Lotenhulle
Route: Lomolenstraat 32
Postcode: 9880



op zoek naar gerelateerd: BONAMI mannequins, Bonami webshop, Fietspositionering oost Vlaanderen, bikefitting oost-vlaanderen
Recensies
Uiterst vriendelijke ontvangst, na een intake gesprek werden mijn klachten over mijn fietspositie zeer professioneel aangepakt en onmiddellijk aangepast. Ook de uitslag van de inspanningstest werd klaar en duidelijk uitgelegd met de nodige tips hoe ik in de toekomst mijn trainingen het best zou aanpakken. Een echte aanrader!
Heel aangename ervaring bij Hannes Bonami professionele bikefit 2 fietsen. Hij nam zijn tijd om alles tot in detail uit te zoeken en af te stellen. Ongedwongen sfeer die uitnodigt tot verder contact opnemen indien er nog zaken dienen te gebeuren / veranderen. Bedankt!
Heel fijne en professionele ondersteuning, Hannes neemt zijn tijd om alles in detail te bekijken, en je te voorzien van gedetailleerde informatie. Ik kijk alvast uit naar verder pijnvrij fietsen na deze fitting, ik merk alvast een duidelijk verschil in houding.
Prima begeleiding en heel content van mijn eerste bezoek bij Bonami Sportcoaching. Ook erg leerrijk om veel extra uitleg te krijgen tijdens het bezoek.
Professionele bikefitting, sindsdien geen last meer van pijnklachten in de rug tijdens lange fietstochten. Verschil voor en na was onmiddellijke merkbaar. Heel tevreden!
Super ervaring! Zeer makkelijk om een afspraak te maken. Een echte professional die je op alle vlakken beter op de fiets kan zetten. Hannes houdt rekening met je eigen ambities, maar ook met je beperkingen en klachten. Je krijgt een duidelijke samenvatting, waardoor je ook andere fietsen correct kan afstellen nieuwe fiets, fiets huren op vakantie,.... Als je nadien nog vragen of opmerkingen hebt, helpt hij je met plezier verder. Top! Zeker een aanrader!
100% tevreden! Hannes zijn combinatie van kennis en ervaring is echt ‘next level’
Een SUPER ervaring! Hannes houdt rekening met je eigen ambities en je klachten tijdens het fietsen. Je krijgt een duidelijke samenvatting, waardoor je ook andere fietsen correct kan afstellen nieuwe fiets, fiets huren op vakantie,.... Hannes zijn bikefitting is een echte aanrader!
Voor mij was Bonami een eindje rijden, maar was heel zeker de moeite waard. Alle aanpassingen aan mijn fiets werden aangetoond door middel van een voor en na videoanalyse. Ik maak alvast reclame bij de vrienden/collega's. Nogmaals bedankt Hannes!!
Ik kan Bonami sportcoaching voor iedereen aanraden. Aangename, spontane kerel met kennis van zaken. Blij met m'n keuze!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid