facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bona Fide Finance

Bona Fide Finance

Info

Bona Fide Finance is een plaats waar je heen gaat als je met vragen zit over je persoonlijke financiën.

Adres: Zeedijk 138, 8400 Oostende, West-Vlaanderen, Belgium
Stad: Oostende
Route: Zeedijk 138
Postcode: 8400



op zoek naar gerelateerd: Bona fide finance definition, Bona fide meaning
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Snelle en betrouwbare financiële leningen Snelle en betrouwbare financiële leningen 2 km Wij bieden leningen variërend van 1000 euro tot 900.000 euro tegen een rentevoet van ...
Recensies
Via CFinace en in het bijzonder via Joke Vandevelde werden wij de tevreden eigenaars van een super leuk appartement op 300 m van de duinen te Bredene. Wij konden steeds terecht met onze vragen waarop we ook de juiste antwoorden kregen… zeker en vast een aanrader !
Top service gehad bij het zoeken naar onze nieuwe woonst! Goede rondleiding, vriendelijk personeel en altijd paraat om te helpen of informeren als er iets is. Ook met regeling schatter van de bank en begeleiding met huurders. En vooral altijd bereikbaar. Bedankt Leonard Ponseele voor de top service! Doe zo verder! Bij Leonard ben je zeker in goede handen hoor.
Zeer goede ervaring met Joke van C-Finance bij de aankoop van ons appartement. Ze was vriendelijk, behulpzaam en correct. Alles werd op een professionele manier afgehandeld. Kortom Topservice, een aanrader!
We hebben net een moeilijk dossier behandeld met CFinance en waren heel tevreden met de aanpak van het dossier en de transparante communicatie van CFinance. Je moet zeker eens langs gaan als je een dossier wenst toe te vertrouwen aan een immo-kantoor. Het is de moeite waard.
Onze recente aankoop van een appartement verliep bijzonder correct. Snelle en adequate antwoorden op onze vragen, vlekkeloze afhandeling van de paperassen. Kortom, helemaal zoals het moet: professioneel.
Bedankt leonard! Niet alleen heb je ons een fantastische woning bezorgt ook stond u mijn vrouw en ik bij bij het zoeken naar een lening. Fantastische service van het volledige Cfinance team
Vermijd alsjeblieft het huren van een appartement met mervrouw L. Adriansens. Ze is erg streng op netheid. Als u niet voorzichtig bent bij het maken van het contract, moet u een onredelijke prijs betalen.
Wees voorzichtig met een koop te doen met C Finance,vooral met de zaakvoerster.Afspraken maken zijn haar totaal vreemd.Verkopen is voor haar het belangrijkste, geweten is ver te zoeken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid