facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bon appétit

Bon appétit

Info

Buurtwinkel en Bistro met alle stielen onder één dak:bakker/slager/kaasspecialist/traiteur
In de bistro kan u terecht voor ontbijt lunch,4uurtje, diner.

Geschiedenis

Neem een warme glimlach.
Voeg verse, gezonde en lekkere producten toe
En kruid af met een flinke snuif liefde voor de ambacht van weleer.
Het resultaat?
Bon Appétit. Een prachtatelier waar passie voor vernieuwing, topkwaliteit
en vreugde primeren.
Want is professionaliteit ons hoofdgerecht? Dan is plezier ons dessert.
Welkom !



"Caroline geboren en getogen in Haacht vond het hoog tijd dat er in haar eigen dorp een winkel kwam, klaar voor de toekomst maar met de nostalgie van vroeger, ergens waar je voor elk moment iets kan vinden dat niet uit een pakje komt maar dat met veel ambacht en passie is gemaakt.Nadat de bakker en ook de slager in haar dorp op pensioen gingen zag ze haar kans schoon.Met veel moed en goesting toverde we een oude “busdepot” tot een modern eigentijds winkelpand waar onze klanten in de watten worden gelegd en alles tot in de puntjes wordt verzorgd in eigen atelier. Met een professioneel team bereiden we alle dagen de verste, gezondste en lekkerste producten."
Adres: Stationsstraat 88, 3150 Haacht
Telefoonnummer: 016 88 50 60
Stad: Haacht
Route: Stationsstraat 88
Postcode: 3150



op zoek naar gerelateerd: Bon Appetit menukaart, Bon Appetit openingstijden, Ontbijt Haacht, Bon appetit Roeselare menu, Bon Appetit Brugge, Bon Appétit Nossegem, Bon Appétit Melle, Bon Appetit Online bestellen
Recensies
Onlangs gaan eten met 2 personen in de bistro. Personeel super vriendelijk en zeker niet te stijf. Intérieur is zeer mooi en comfortabel. Het eten zelf was over de grootste lijnen zeker tip top in orde. Eerst hadden wij de calamares met tartaar, calamares was top al mocht de tartaar iets meer afsmaken. Als voor gerecht hadden we de Carpaccio en vitello Tonato beide simpel en klassiek gebracht dus weinig op te merken. Als hoofd gerecht hadden we de filet our van jos theys en de pasta been ham duroc d'olive. Daar we bij de pasta meer grotere stukken beenham verwachten en wat anders gebracht kregen we eigenlijk een klasieke maar super lekkere macaroni. De filet pur was top van smaak, enkel de zijkante waren een beetje droog en taai, dit komt eerder door de manier van hoe het vlees gesneden is, jammer voor een stukje vlees van 40e+. De bijgeserveerde béarnaise was super lekker!
1 ervaring smos kaas hesp #78 Deze werd belegd op zeer goede en nog krokante pistolets om +-14u in de namiddag stokbrood was op De groenten waren lekker vers en rijp. Vlees en kaas waren top van smaak en perfect in verhouding met de groenten. De dosering van de mayonaise was de perfectie. Dit zijn smaakbommen. De prijs was even slikken, maar in dit geval heeft kwaliteit zijn prijs. Zeer aangenaam verrast.
Lekker gegeten. De bruchetta was te groot om degelijk te eten. Zeer lekkere mosselen en ook het dessert was yum. Terras aan de straatkant is wat minder gezellig dan zou kunnen, apero ruimte binnen is wel heel leuk.Eten: 4/5
Heel lekker gegeten ! Vlotte en heel goede bediening! Zeer proper Eten: 4/5
Altijd zeer lekker eten, eerst in de lounge een apperitiefje drinken om nadien lekker te tafelen !! Binnenin is het nogal donker, maar dit geeft naar mijn mening een leuke setting alsook de muziek is perfect afgestemd. De kok zelf kwam aan het einde vragen of alles gesmaakt had en naar wens was, dit was op het einde van de shift dus zal heus niet altijd zo zijn. Enige minpunt was dat de uitbater openlijk commentaar gaf op een flexi/jobstudent, en dit ondanks dat die het naar mijn mening PERFECT deed. Iedereen moet leren en die kans moet men dan ook bieden, bij het afrekenen onze vriendelijke ober een leuke fooi gegeven waarop de uitbater wat verbaasd leek. Zeker een aanrader !!!
Heel vriendelijke bediening. Lekker eten. Mijn zoontje vroeg naar een gerecht dat niet op het kindermenu stond en daar werd zonder probleem een mouw aangepast. Voor herhaling vatbaar.Eten: 4/5
Lekker gaan ontbijten voor een verjaardag. Zeer toffe ontvangst met kaartje. Mooi en gezellig interieur. Goede bediening en lekker gegeten!
super lekker ontbijt gegeten en zeer vriendelijk meisje die ons bediend heeft. ik kom zeker terugEten: 5/5
Heel lekker eten, goede sfeer , en vriendelijke bedieningEten: 5/5
Eten was lekker maar 2 keer naar mijn puree en mayonaise moeten vragen terwijl ik mijn vlees al had gekregen, bier was lauw, mijn vrouw kreeg een mocktail ipv gin tonic, geen begroeting of dankuwel bij het verlaten van de bistro, duur geworden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid