facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bolleke Boe

Info

Verse melk verwerkt tot artisanaal hoeve-ijs.

Adres: Gelategem 25, 9661 Parike, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32487423458
Stad: Parike
Route: Gelategem 25
Postcode: 9661


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Facebook Bolleke Boe, Gelategem 25 Parike, Gelategem Parike, Bolleke 5, IJssalon Brakel
Recensies
Mooie locatie met voldoende auto- en fietsparking. Redelijk vriendelijke bediening. Binnen en buiten zitten mogelijk. Speeltuintje voor de kinderen. Persoonlijk vonden we het ijs coupe ananas + coupe chou dame blanche niet geweldig voor de aangerekende prijs.
Zeer lekker ijs en mooie omgeving. Ook een speeltuintje voor de kinderen aanwezig. Mooi terras ook.
Heel lekker huisgemaakt ijs en sorbet. Om me te nemen in een potje of horentje. Potjes met deksel groot en klein kunnen ook. Ter plaatse genieten binnen, onder afdak of terras kan ook, het mooie zicht over Parike krijg je er gratis bij Ruime kaart van ijs, pannekoek, drank,... Speeltuin en springbal voor de kleinsten Parking voor auto en fiets
Vriendelijke bediening. Alhoewel het zeer druk was kregen we binnen de vijf minuten een leuk tafeltje aangeboden. Een ruime keus van pannenkoeken en ijscream. Veel soorten ijs ik schat rond een dertigtal verschillende smaken. Heel aangenaam vertoeven en ook voor de kinderen is er een speeltuin op maat. Proficiat aan de eigenaars. Bolleke Boe is zeker een bezoek waard.
Ideal stop voor als je op stap bent met kinderen. Speeltuin, lekkere ijsjes/wafels/pannenkoeken... Volledig nieuwn mooi uitzicht en op wandelafstand een reuzelibelle die je kan bewonderen.
Gezellig en super lekker! Kindjes hebben zich uitgeleefd op de speeltuin.
Prachtig uitzicht, schappelijke prijzen, vriendelijk personeel. Indien je van de streek bent en je zoekt een plekje voor een drankje en of een ijsje met de kinderen dan is dit ideaal.
Mooi locatie alles was zeer lekker ook mooi speeltuin
Zeer lekker ijs op grote, prachtige, rustige locatie, wel prijzig maar zeker een aanrader
Heerlijk ijsje gegeten bij Bolleke Boe samen met Yana en Shedley. Een echte aanraden voor wie een heerlijk ijsje wil eten!!! Toppie!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid