facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bolle Buik vzw

Bolle Buik vzw

Info

Bolle Buik vroedvrouwenpraktijk is een team van zelfstandige vroedvrouwen met meer dan 25 jaar ervaring in de verloskundige thuiszorg. Zo begeleiden we koppels tijdens de zwangerschap, (thuis)bevalling en kraamtijd.



"Vroedvrouwenpraktijk Bolle Buik. We zijn een team van 4 zelfstandige vroedvrouwen met meer dan 25 jaar ervaring. Neem zeker met ons contact op!"
Adres: Gemeentestraat 227, 3010 Kessel-Lo
Telefoonnummer: 0488266987
Stad: Kessel-Lo
Route: Gemeentestraat 227
Postcode: 3010



op zoek naar gerelateerd: De bolle buik snoepwinkel, Bolle buik prikbord, Bolle buik Gent, Vroedvrouw Leuven, Bolle buik frituur, De bolle buik mega mindy, Hypnobirthing bolle buik, Materiaallijst bolle buik
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Bakermat vzw De Bakermat vzw 1 km Expertisecentrum voor Kraamzorg en Praktijk voor Vroedkunde
Recensies
Heel erg tevreden over de begeleiding die ik bij mijn eerste twee kindjes kreeg, maar veel minder enthousiast over de begeleiding bij ons laatste kindje. Voor mij had het intake-gesprek aan de andere kant van Leuven geen toegevoegde waarde de derde keer. Ik vraag me dus af waarom dit niet telefonisch of via video-call kan. Ik had het gevoel dat het veel moeite was voor de vroedvrouw om tot bij ons te komen. Er werden ook vragen gesteld bij de handelingen van het ziekenhuis bij de geboorte. Hier had niemand iets aan, zeker daar mijn bevalling behoorlijk traumatiserend was en men in het ziekenhuis nota bene mijn kindje had gered. Edit: Bolle buiken heeft me achteraf gecontacteerd n.a.v. deze review om mijn feedback te bespreken en er mee aan de slag te gaan. Dit waardeer ik.
Wij hadden een vroedvrouw van Bolle Buik voor postnatale opvolging van ons eerste kindje en waren super content. Heel vriendelijk, geduldig en behulpzaam. De eerste weken thuis hadden we veel vragen en Goedele heeft ons enorm veel goed advies en steun geboden. Ze hielp me ook om mijn zelfzekerheid als mama op te bouwen!
Super lieve vroedvrouwen. Altijd een beetje thuiskomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid