facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bokkenrijdersgangen Maaseik

Bokkenrijdersgangen Maaseik

Info

Volg het onderzoek naar de bokkenrijdersgangen in het historische centrum van Maaseik.

Adres:
Telefoonnummer: 0498 14 15 76
Stad: Maaseik


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Heppeneert Heppeneert 2 km Heppeneert is een gehucht van de Belgische stad Maaseik gelegen op de Maasdijk aan de...
Recensies
Zeer lekker gegeten Het was gewoon af Doe zo verderEten: 5/5
Zeer kindvriendelijk. Prima eten en snelle vriendelijke bediening. Prima tussenstop op de Maasroute! Kindvriendelijkheid: Kids kregen een presentje en snoepjes.
Snelle en vriendelijke bediening. Konijn was goed bereid in rode wijnsaus met kersen en stoofpeer, hierbij een trappist uit Achel. De aardappelkroketjes, gebakken in ossenvet met huisgemaakte Belgische mayonaise, maakte het geheel af.Eten: 4/5
De bokkerijder Uitstekende Keuken !!! Geweldige en vlotte bediening; speciaal te vermelden de jonge en vriendelijke Mateo. Het restaurant iedere avond volzet; dit hoeft geen verdere komentaar Hier eten is een feest. proef hun konijn HEERLIJK. We zijn 3 x gaan eten kort na elkaar. Doe zo verder met vriendelijke groeten Mateo zal zich wel ons vier herinneren Veel geluk Mateo in je toekomstig leven, je komt er wel ! De anderen waren ook top natuurlijk.
Vriendelijke en vlotte bediening. De menukaart geeft voldoende keuze. Er wordt gratis een heerlijke amuse aangeboden. We hebben hier twee keer goed gegeten. Steak, varkenshaas, schnitzel en schartongfilet, met ruim voldoende frites en aardappelkroketjes. Een klein bakje gemengde sla werd eveneens geserveerd. De rosé huiswijn vonden wij van goede kwaliteit. Leuke ambiance aan de Markt; wil je hier in het weekend komen eten moet je wel van te voren reserveren.
Wat een geweldige zaak!! Voortreffelijk eten , en wat een geweldige service… eten kwam zeer vlot door en super lekker!!! nog nooit meegemaakt dat de kinderen zo welkom zijn. Leuke speelgoedjes, en na het eten snoepjes… telkens een lieve glimlach wat een topuitbater. Als je hier niet tevreden bent , ben je het nergens. Aanrader Kindvriendelijkheid: Ongelofelijk hoe deze uitbater je kinderen in de watten legt , vanaf het binnenkomen cadeautjes , boekjes , na het eten snoepjes
Leuke traditionele brasserie, met standvastige keuken. Lekkere uitgebreide hapjes vooraf. En de gerechten zijn altijd te combineren met aardappel bereiding naar keuze. Heel ruim en toch gezellig binnen, en ruim terras op de prachtige markt van Maaseik. Het is een top bediening met een heel vriendelijke hard werkende gastheer. Kindvriendelijkheid: De kids krijgen iets leuks om zich fijn mee bezig te houden. Een fijn extraatje wat voor gezinnen veel kan betekenen. Parkeren: Parking gemakkelijk aan de deur op de markt.
Zeer lekker gegeten, vriendelijk!Eten: 5/5
Gezellig restaurant, bediening héél snel ! Misschien iets te snel, want mijn aperitief was nog niet uit, en het eten was er al. Wel een lekker hapje gekregen vooraf. Een mega portie scampi's 10 en het waren grote, en lekkere. Ik had de scampi maison met wokgroentjes en kreeftensaus, maar van die kreeftensaus was niet veel te bespeuren, en teveel wokgroenten, het was beetje drassig. En de frietjes mochten wat meer gebakken zijn. Wel vriendelijk.
Hier hebben we een plaatsje gekregen op het terras. We namen het zomermenu aan € 45. Eerst kregen we een aangename amuse van 3 hapjes. Als voorgerecht een slaatje met gerookte zalm en paling. Dit is een reuzeportie en super lekker. Hierbij nog mooie warme broodjes en toast. Als hoofdgerecht tournedos met pepersaus en frieten . Dit vlees is supermals. Je moet al veel kunnen eten om deze portie op te eten. Als afsluiter een ruime dame blanche of koffie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid