facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bois Savanes In Town

Bois Savanes In Town
Adres: Rue Froissart 69 , Etterbeek 1040, BE
Telefoonnummer: 02 230 34 46
Stad: Etterbeek
Route: Rue Froissart 69
Postcode: 1040


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Thai Tradition Thai Tradition 367 meter Ontzettend vriendelijk en lekkere thai.... Mag zelfs meer dan 5 zijn....Eten: 5/5
Sukhothai Sukhothai 523 meter De buitenkant het restaurant spreekt niet onmiddellijk aan, maar eenmaal binnen is de...
Recensies
Saaie, oosterse kost, schrale wijn. Bediening was supervriendelijk maar dat betekent nog niet dat het eten een smaakervaring was, jammer.
Heel lekker eten, vriendelijke bediening en zeer betaalbaar.
Beste Thais eten ter wereld
Mijn favoriete Thaise restaurant in heel Brussel! Echt lekker eten, je kunt met geen enkel gerecht fout gaan. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Op steenworp afstand van de Europese Commissie. Het personeel is erg aardig, behulpzaam en gastvrij. Ik raad het ten zeerste aan omdat het het verdient!Eten: 5/5
Ik keerde 10 jaar later terug naar dit restaurant; in tegenstelling tot mij sic! is hij niet een beetje ouder geworden. Altijd zo goed we hebben deze keer geluncht, goede kwantiteit, kwaliteit, prijsverhouding! Ik zal het niet zo lang laten passeren voordat ik terugga.
Geweldig Thais restaurant met heerlijk eten en super aardig personeel! We bestelden nems en kipnoedels om te eten, alles was lekker. En de Bois Savanes Cocktail is heerlijk! Het is misschien een beetje duur, maar het restaurant is nog steeds 5 sterren waard!
Verrassend lekker Thais eten. De smaak is niet zo sterk als authentiek Thais eten, misschien moet je om extra pittig vragen als je pittig eten wilt, maar het past eigenlijk perfect bij ons, we moeten de rijst bijvullen om de rode curry af te maken. Restaurant is schoon en de sfeer is ook leuk!
Het was een zeer aangename verrassing. Het personeel is super aardig, warm en gastvrij. De plaats verwelkomt iedereen met zo'n heerlijke geur, het is klein maar erg netjes, gezellig en de tafel is buitengewoon uitnodigend. Het eten is absoluut heerlijk, we bestelden verschillende gerechten en alles was geweldig! De prijs is redelijk. Ik heb geen gebruik gemaakt van de toiletfaciliteiten, maar ik neem aan dat ze net zo onberispelijk zijn als de rest.
Mijn vrienden en ik bestelden eten bij Bois des Savanes in de stad via Uber Eats Het eten was niet vers. 3 van ons van de 4 werden ziek: braken, koorts, slapeloosheid,.... Een gerecht van mijn vriend rook zelfs naar kaas. Onaanvaardbaar. Daarbij komt nog de prijs 125 euro voor 4, voor achterlijk ziek worden.
Een geweldig restaurant - heerlijk eten en de service is uitstekend. Altijd een plezier om te eten bij Bois Savane.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid