facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boils/Marc

Adres: Rue Haute 43 , Visé 4600, BE
Telefoonnummer: 04 379 24 18
Stad: Visé
Route: Rue Haute 43
Postcode: 4600


Recensies
Heerlijk gebak, vooral de aardbeien gebakjes met pistache crème. Heerlijk stokbrood. Ik kom graag van Maastricht naar deze boulangerie patisserie.
Het brood en ook zeer goede smaak. Maar ik hield niet van de smaak, banketbakkersroom, te vloeibaar, niet consistent genoeg, te veel, in alle verschillende gebakjes die ik kocht..
Zeer goede kleine bakkerij / patisserie, zeer correcte prijs, zeer warm welkom, heel schattig winkeltje.
Zeer goede bakkerij en gebak walging. brood uit de hel En zeer vriendelijk personeel! Geluk wat
Een plezier om elke ochtend te komen genieten van uw gebak. De prijs-kwaliteitverhouding is er en het maakt me blij om te kopen!
Het moeilijkste is kiezen! Tussen de kooltjes, Berlijnse balletjes, éclairs.. Alles is lekker.
Zeer goede bakker/patisserie. Zeer goed ontvangen. Ik raad het ten zeerste aan?
Wiskundeles bij Boils Bakery. Toen ik van plan was een zuurdesem stokbrood te kopen, vertelt de verkoopster dat ze nog maar de helft over heeft. Deze claimt mij, 1,30€. Ik ben verrast door hem te vertellen dat voor mij een half stokbrood € 1,05 zou moeten kosten, aangezien het hele stokbrood wordt verkocht voor € 2,10… om zichzelf te rechtvaardigen, vertelt de verkoopster me dat ze het moest snijden, opbergen …… dus ik moest betaal € 1,30 voor mijn halve stokbrood. Conclusie, ik adviseer MrBoils dan ook om al zijn baguettes doormidden te snijden, hierdoor kan hij twee halve baguettes verkopen wat hem €2,60 opbrengt in plaats van €2,10…. Een man in Visé …… is er twee waard …
Zeer goede bakkerij, ik breng elke zaterdag eclairs en mocha's naar de kinderen, ze zijn er dol op! Het traditionele stokbrood is knapperig en luchtig, een genot!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid