facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BOFIDI

BOFIDI

Info

Bij Bofidi zijn we partner met de ondernemer. We zijn meer dan accountant, we zijn adviseur maar ook sparring partner en klankbord.

BE0430.810.949

Adres: Kortrijksesteenweg 1126A, 1040 Etterbeek
Telefoonnummer: 022311402
Stad: Etterbeek
Route: Kortrijksesteenweg 1126A
Postcode: 1040



op zoek naar gerelateerd: Bofidi contact, BOFIDI CEO, BOFIDI partners, BOFIDI vacatures, Bofidi Companyweb, BOFIDI loon, PKF International, Jurilex NV
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Phoenix Executive Phoenix Executive 55 km PHOENIX EXECUTIVE International recruitment partner. Since 2001
Clicktrust Clicktrust 55 km Vertaald door Google Best in class zoekmarketingpartner in België. Innovatief, uitdag...
Losange - D'hondt Losange - D'hondt 55 km Lange en mooie jaren aan jouw zijde. Beschikbaarheid, aandacht, oplossingen aangepast...
Recensies
Uitstekende kennis in fiscale thema's , handig advies inzake auteursrechten evenals optimalisatie onroerende verhuur en btw. Aan te raden.
Zeer professioneel en leuk contact. Bij Bofidi denken ze mee met de klant!
We zijn erg blij om samen te werken met BOFIDI in Brussel. Ze zijn professioneel, toegankelijk en helpen je graag verder. We kijken ernaar uit om volgend jaar samen te werken met Tia, die van plan is onze systemen te upgraden naar een digitaal model, waardoor onze administratie enigszins wordt gehalveerd. Bedankt voor alles!
Brussels adviesbureau dat efficiëntie en flexibiliteit nodig had. Het team van Bofidi is professioneel, altijd bereikbaar, oplossingsgericht, toegewijd en adviseert proactief over uiteenlopende vraagstukken. Bedankt Tia, Johan en Sarah!
En nog een is te veel! Niets werkte goed met het management: aanvankelijke belofte van de verkoper niet nagekomen, management niet op de hoogte van de beloften of doen alsof... daarna duurde het 18 maanden om mijn dossier bij te werken, ondanks mijn stormachtige reacties op al hun verzoeken. . Hetzelfde werk moest gedurende dezelfde maanden verschillende keren opnieuw worden gedaan...Tot slot heb ik een aantal van de afstemmingen zelf gedaan...En nu stuurt het management me een brief om me te vertellen dat ze te veel tijd aan mijn dossier hebben besteed, dat mijn jaarafrekening "helaas met 70% moest worden verhoogd - ja, u leest het goed met 70% - en dat als ik niet tevreden was ze het contract dat ons bond opzegden. Wat ze op 11 maart hebben gedaan. Dit belette niet ze mijn dossier tot 20 juni gegijzeld houden, ondanks het feit dat ik al met een andere leverancier had getekend en eind april de overdracht had aangevraagd... Als je een freelancer of kleine ondernemer bent: absoluut vermijden!
behoorlijk professioneel. redelijk behulpzaam. erg duur.
Zeer professioneel en behulpzaam accountantskantoor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid