facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boetiek Salsa

Boetiek Salsa

Info

Van size 34 tot en met Size 46
Btw 0455 858 032

Adres:
Telefoonnummer: 02 453 26 03
Stad: Asse


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Saint Andrews Saint Andrews 317 meter Weversstraat 14 1730 asse Dameskledij
Boetiek Plume Asse Boetiek Plume Asse 390 meter Vriendelijk onthaal, behulpzaam... kortom the place to buy new clothes... Doe zo verd...
Intro Fashion Store  Asse Intro Fashion Store Asse 2 km Mooie winkel. 70% korting !
My-day My-day 2 km Gaelle is een aangename dame, die je direct op je gemak stelt. Ze weet welk model en ...
JBC Asse JBC Asse 2 km JBC Asse zal binnenkort sluiten. Het is een grote winkel en ze geven nu tot 70% korti...
ZEB Asse ZEB Asse 3 km Veel promo s ook weinig volk...dus ook weinig wachttijd pashok en kassa
Recensies
Super toffe winkel !!Altijd heel behulpzaam en vriendelijke spijtig dat het niet meer voor mannen is ... En Bram de vos ge zijt gewoon nen dikke zeveraar andere mensen afbreken van achter u PC is makkelijk he klet
Je kan beter bij een andere kledijwinkel je kledij kopen. Zeer on vriendelijke mensen /uitbateres. Als je zo omgaat met je klanten Amai. Hier kom ik nooit meer. Je moet hier minstens een ster aanduiden. Ze verdienen zeker minstens - 10 sterren.
als je op BRAM DEVOS zijn recenties gaat kijken zijn het bijna allemaal negatieve comentaren, ik denk dat die jongen mentale problemen heeft.. Salsa Jeans is een top zaak veel keuze, altijd vriendelijk en geduldig Top zaak doe zo voort.
Gezellige en aangename winkel. Met een vriendelijke uitbaatster die steeds paraat staat voor raad en om je te helpen naar wat je opzoek bent. Hier ga ik zeker terug!
Salsa, super trendy boetiek waar je steeds met professionele raad bijgestaan wordt door Nancy op een vriendelijke wijze onthaald wordt en met een goed gevoel buiten stapt! Aanrader om je nieuwe lente/zomer garderobe aan te vullen!!
Beste kledij winkel die er maar kan zijn. Zeer vriendelijke uitbaatster. Bedient u op uw wenken. top advies en een echte aanraader!
Super winkel, voor super vrouwen Altijd vriendelijk onthaal, toffe merken.. Eigenares staat zelf in de winkel en is heel behulpzaam
Super leuke winkel met hele trendy kleding. Nancy is een super gastvrouw in haar winkel, staat je bij met raad en daad en je gaat er steeds met een goed gevoel en leuke outfit buiten! Ik rijd vanuit Gent speciaal naar Asse voor haar! Top zaak!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid