facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boescafe

Boescafe

Info

In het hartje van Kortessem treft u BoesC@fé aan, u kan er terecht voor lekker te tafelen, een feest te organiseren of enkel iets te drinken.

Adres: Dorpsstraat 7, 3720 Kortessem
Telefoonnummer: 011375279
Stad: Kortessem
Route: Dorpsstraat 7
Postcode: 3720


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 23:45
Dinsdag: 10:00 - 23:45


op zoek naar gerelateerd: Menukaart raedthuys KORTESSEM, De Weyer kaart, Oud corteshem te koop, Oud Diest menukaart, Brasserie Wellen, Het Raedthuys, Restaurant Borgloon, Restaurant Diepenbeek
Recensies
Lekker gegeten, vriendelijke bediening....het was daar wel koud..
Leuke gezellige plaats om ff te genieten
Heerlijk eten een heel vriendelijke bediening
Heerlijk warm overdekt terras, aardig personeel, fantastisch huisbiertje Boesbier en geweldig lekker geluncht. Gratis klein soepje vooraf was fijne verrassing en de Croque madam met heel lekker bakje salade erbij was ruim voldoende voor de grootste eter! Echt een aanrader!
Op aanraden van onze B&B in Kortessem...
Heel lekker en fijne bediening top
Toffe zaak, uitgebreide drankenkaart aan schappelijke prijzen. Vlotte en keurige bediening. Gezellig cosy interieur. Je kan er prima eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid