facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boerenhof

Boerenhof
Adres: Achterstr. 54 , Oelegem 2520, BE
Telefoonnummer: 03 383 44 51
Stad: Oelegem
Route: Achterstr. 54
Postcode: 2520



op zoek naar gerelateerd: boerenhof openingstijden, t boerenhof de plank, boerenhof oostakker openingsuren, boerenhof oostakker tripadvisor, boerenhof vlamertinge, boerenhof oostakker zaal, boerenhof oevel, boerenhof koekelare
Recensies
Leuke gezellige zaak, een echt bruin cafeke van vroeger, goede service
Amai toffe kroeg. Iedereen kent hier iedereen, kei gezellig!Service: 4/5
Sfeervol café, ideaal voor een pauze tijdens een tochtje met de fiets
Baas die niet weet wie wat verbruikt heeft en dan verkeerde, te veel, vraagt aan de klanten. Warme chocomelk is een zakje poeder met warm water. Koffie zijn nog filters,traag en een beetje uit de tijd.
Marginale bediening die jeugd tijdens hittegolf een fles plat water aan 10€ verkoopt. Inspelen op onwetendheid van jonge gasten die uitgedroogd zijn om al hun geld te innen. Uitzuipkot zonder knappe vrouwen dus.
authentiek Oelegems café, waar het goed toeven is. Heel hartelijke patron. Je voelt je echt welkom. Een écht café zonder tierelantijnen maar alles wat er moet zijn is er. Zeer gezellig terras. Budgetprijzen. Wij komen er graag.
Lekker bier,alleen cach
Volks cafe, met rustiek kader, zeer vlotte bediening
Gezellige fietscafe. Terras is nu wat vergroot. Vridelijke eenmanszaak. Woensdag gesloten. Vlakbij de molen Oelegem, en cafe de Linde met nog groter terras. Fietsen vlakbij Albertkannaal.
Reuze gezellig bruin café met gezellig terras
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid