facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boekhoudkantoor Hermans Els

Info

boekhoudkantoor

Geschiedenis

Als erkend boekhouder wil ik me vooral profileren als iemand die niet enkel het zakelijke aspect en de cijfers centraal laat staan, maar zeker ook de persoon die deze cijfers verwezenlijkt.
Vanaf de opstart van een eenmanszaak, kmo, vzw, enz... zijn 1 op 1 contacten een must, waarbij duidelijke taal, eerlijkheid en openheid vooropgesteld worden.

Fiscale en boekhoudkundige kennis worden non-stop bijgeschaafd om ten alle tijde up-to-date te blijven op alle mogelijke gebieden.

Ook particulieren worden met raad en daad bijgestaan in hun aangifte personenbelasting of bij adviesgesprekken over de stap naar het ondernemen.

Dit alles steeds met de deontologische regels van het Instituut van Boekhouders en Fiscalisten in het achterhoofd.

Vragen of gewoon nieuwsgierig naar meer?
Mail dan naar [email protected] of bel 0476/78 00 66

Adres: M. Scheperslaan 101, 3550 Heusden-Zolder
Telefoonnummer: 0476/78 00 66
Stad: Zolder
Route: M. Scheperslaan 101
Postcode: 3550


Recensies
Dankzij Els en Jimmy heb ik altijd perfecte opvolging gekregen bij mijn eensmanszaak. Zo heb ik de overstap van bijberoep naar hoofdberoep vlot kunnen doen verlopen en heb ik hier geen moment spijt van gehad. Ik kan dit boekhoudkantoor alleen maar aanraden. Geen enkele negatieve commentaar.
Sinds het idee van een eigen optiek in mijn hoofd begon te spelen, heeft Els me al begeleid! Opstellen van een financieel plan, een dossier voorbereiden, meedenken,... niet was haar te veel! Dankzij haar professionele aanpak is iets later mijn droom werkelijkheid geworden, en nu bijna 4 jaar later, is ze nog steeds heel erg meedenkend. Open en vriendelijke communicatie, altijd klaar met een peptalk, heldere meningen, een echte meerwaarde! Ik ben super tevreden! Bedankt voor alles!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid