facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boekhandel Naboekov

Boekhandel Naboekov

Info

Boekhandel Naboekov: The Place To Be voor lezers en kunstliefhebbers!

Geschiedenis

Boekhandel met nieuwe en tweedehandsboeken, luisterboeken, e-books en readers, gadgets, stationery, kunst...



"Literaire boekhandel, fysiek en online. Verkoop van literatuur, poëzie, non-fictie, kinderboeken, Engelstalige fictie, kunst, postkaarten en lezergerelateerde gadgets.Wij nemen Shop & the City cadeaukaarten aan. Elke zaterdag open van 11u tot 18u en elke woensdag van 12u tot 18u. Ook open op afspraak. Online 24/7"
Adres: Haardstraat 41, 3800 Sint-Truiden
Telefoonnummer: 011 182788
Stad: Sint-Truiden
Route: Haardstraat 41
Postcode: 3800



op zoek naar gerelateerd: Boekenwinkel Hasselt, Boekhandel Grim
Recensies
Zoals altijd weer heel tevreden over de service. Per email gevraagd enkele boeken aan de kant te houden, deze lagen klaar. Nog een ander boek besteld en daar enkele dagen later melding van ontvangen dat het klaar ligt.
Dit is een prachtige boekhandel. De winkel is klein maar het aanbod is heel interessant. Het onthaal en de service zijn vriendelijk en kwaliteitsvol. Het aanbod van kinderboeken en kaartjes is kwalitatief. Parkeren kan in de buurt. Wel je blauwe kaart niet ergeren leggen.
Fijne selectie boeken, gezellige winkel!!
Gezellige boekenwinkel en een super vriendelijke verkoopster. Jammer dat ik weinig tijd had, anders had ik zeker eens rondgekeken in de mooie boekencollectie :
Mooi aanbod, vriendelijke bediening, zeer snelle internationale levering. Een aanrader!
Charmant, gezellig en super aanbod. Ook een mooie collectie tweedehandsboeken. Mij zullen ze hier vaker zien!
Catherine: een zeer competente raadgeefster !
Een frisse adem door het vlaamse boekenland!
Een prachtige fysieke boekhandel. Maar u kunt ook online bestellen. Gespecialiseerd in literatuur. Ze hebben een aantal Engelse boeken, maar de meeste zijn in het Nederlands. De eigenaar is zeer behulpzaam en weet veel over boeken.
De beste boekhandel in de stad! ;
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid