facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boekhandel Malpertuis

Boekhandel Malpertuis

Info

[email protected]
www.boekhandelmalpertuis.be
www.confituurboekhandels.be



"Naast het Park Midden Limburg vindt u in het midden van Limburg ook dé boekhandel met een hart voor boeken: Boekhandel Malpertuis in Genk.Een paradijs voor iedere boekenliefhebber met een uitgebreid assortiment aan kinder- en jeugdboeken en fictie en non-fictie voor volwassenen. Wat niet in voorraad is, wordt voor u graag opgezocht en snel besteld – en dat geldt zowel voor Nederlandstalige als voor anderstalige boeken.Regelmatig organiseren we ook lezingen, signeersessie, kinderboekenactiviteiten - iedereen is van harte welkom !"
Adres: Molenstraat 24, 3600 Genk
Telefoonnummer: 089306167
Stad: Genk
Route: Molenstraat 24
Postcode: 3600


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 18:30
Dinsdag: 09:30 - 18:30
Woensdag: 09:30 - 18:30
Donderdag: 09:30 - 18:30
Vrijdag: 09:30 - 18:30
Zaterdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Boekhandel Hasselt, Zelfstandige boekhandel, Boekenwinkel starten, De betere boekhandel, Boekhandels Antwerpen, Boekhandel Leuven, Standaard Boekhandel openingsuren, Boekhandel Grim
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Standaard Boekhandel Standaard Boekhandel 222 meter Zeer mooie verzorgde winkel. Heel veel keuze en bijgestaan door professioneel en vrie...
Krantenkiosk De Kempen Krantenkiosk De Kempen 5 km Krantenkiosk De Kempen ligt in het hartje van Nieuwe Kempen, Genk. Kranten, tijdschr...
Recensies
Een niet - keten boekenwinkel waar je nog gewoon kan snuisteren tussen boeken, kriskras door elkaar. Dat is geen negatief punt, integendeel! Heerlijk! Daar in die winkel kwam ik als kind al gewoon binnen en ze wisten me altijd het perfecte boek te geven.
Een hele leuke, aangename boekenwinkel! Je vindt er haast alles en zo niet, men is super gemotiveerd om zo vlug mogelijk je boek/ boeken te bestellen. Ook krijg je altijd een mail of seintje wanneer je boeken er zijn. Zeer vriendelijke mensen, geven goede tips, behulpzaam... Het voelt zo een beetje als " thuiskomen " Ik kan enkel zeggen: een echte aanrader!!! Heerlijk!
Een echte onafhankelijke boekenwinkel met een zeer groot aanbod en die boeken heeft, die je nergens anders vindt, zoals het boek over de zoo van Zwartberg.
Mensen die met passie in hun winkel staan en je graag te woord staan over hun boeken. Prachtige winkel!
Ik herinner me nog dat ik als tiener een boek van Tom Clancy gekocht heb bij Malpertuis, toen nog op een andere locatie in het centrum van Genk. Dat moet ergens in 1995 geweest zijn. Sindsdien kocht ik mijn thrillers altijd bij hun. Steeds vriendelijk en behulpzaam, mooi aanbod en wat er niet is kan je vlot bestellen en vooral super gezellig / authentiek. Aanrader!
* Vriendelijke bediening. * Uitgebreid aanbod, maar veel niet in voorraad. * Duidelijke website. -* Geen parking voor de deur. -* Overweldigende winkel, ik kan niks vinden wat ik zoek, maar dat komt ook omdat veel niet in voorraad is.
Een heel fijn en gezellige boekenwinkel. Ik kom hier heel graag, voelt als thuis. Het aanbod is zeer groot, moesten ze toch één van de boeken die je nodig hebt niet in hun assortiment hebben kunnen deze eventueel wel besteld worden. Meneer is ook heel vriendelijk. Vind het ook fijn dat je jou klantenkaart daar kunt houden zodat je deze niet altijd thuis vergeet.
Fijne onafhankelijke boekhandel. Heerlijk om te neuzen om te ontdekken wat er nieuw is. Jan en co ontvangen je steeds met de glimlach en een vriendelijk woord. De moeite waard
Leuke boekenwinkel met zeer persoonlijke service .. hier worden ook boeken gelezen door het personeel zelf waardoor ze je echte, persoonlijke tips kunnen geven.
Toffe, gezellige boekhandel.. dank je Jan & team
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid